Ali Genç


Tüm İradelerin Üstündeki İradeyi Unutan Balansçılara Ağırlaştırılmış Müebbet

Tüm İradelerin Üstündeki İradeyi Unutan Balansçılara Ağırlaştırılmış Müebbet


 Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasanın Din ve vicdan hürriyetini düzenleyen 24. Maddesinde? Herkes din ve inanç hürriyetine sahiptir.! Bu hak, tek başına veya topluca, alenen veya özel olarak ibadet!, öğretim, uygulama ve ayin(Zikir) yapmak suretiyle dinini veya inancını açıklama ve bunları değiştirebilme hürriyetini de içerir.
    Kimse ibadete, dinî ayin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve düşüncelerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç, düşünce ve kanaatlerinden ve bunları değiştirmekten dolayı kınanamaz!!!, suçlanamaz ve farklı bir muameleye tâbi tutulamaz.!!!? denilmesine rağmen anayasayı çiğneyenler.

   Kimileri Anayasanın bu net ve açık emrini yok sayarak Üniversitelerde okuma hakkını kazanan yetişkin kız ve erkek çocuklarına dayatma yaparak okullarına almadılar.

 Hatta özelde başlarını açmayan kızların, genelde ise sakallı erkekleri İkna odalarında kamera karşısında başlarını açarak en önemli hakları olan Eğitim hakkını engellediler. 

  Kimisi utanmadan TSK´nın en önemli kuralı olan emir komutayı arlanmadan ayaklar altına alarak Dindar Başbakanın masasında Rakı isteme cüreti gösterdiler

   Kimileri Sincan da milletin iradesine karşı tank yürütülmesine sırıtarak ?Demokrasiye Balans ayarı yaptık ? deme cüretini gösterdiler.

    ?28 ŞUBAT 1000 YIL SÜRECEK(!)

 Genelkurmay başkanı ise emrinde olması gereken milletinin inancına karşı yürütülen bu kalkışmayı hem anayasanın din ve vicdan hürriyetini teminat altına alan emrini yok sayarak yani anayasayı çiğneyerek, hem de kendisi ve emrindekilerin tamamının soluduğu havadan başka  yemesini, içmesini, üniformasını, silahını, makam araçlarını, lojmanlarını ve giderlerini, kendilerinin ve bakmakla yükümlü olduklarının sağlık giderlerini, taşıdıkları silahı ve mühimmatıyla hayatlarını idame ettirebilmeleri için ve görevlerini sürdürebilmeleri için her şeyi veren sahibi efendisi milletin iradesine karşı yapılan kalkışmanın 1000 Sene süreceğini  hayasızca söylüyorlardı.

     ?SALYANGOZDA SATARIZ DEVLET BİZİZ(!)

  Yine Anayasanın açık emrine rağmen milletin din ve vicdan hürriyetine karşı savaş açanlar bu konuda yapılan ve söylenen yanlışlara karşı ?Müslüman mahallesinde Salyangoz satılmaz? diyenlere rest çekerek Allah(c.c)dan korkmadan efendileri, sahipleri ve velinimeti olan millet tende utanmadan arlanmadan ?Salyangozda satarız devlet biziz(!)? diyebiliyorlardı.

ELLERİNDEKİ SİLAHLARLA GÜDÜMLERİNDEKİ ÜST YARGI ORGANLARINA, SİYASETÇİLERE, BASINA AKADEMİSYENLERE VE SÖZÜM ONA MESLEK ODALARIYLA STK´LARA GÜVENENLERİN ARİSTO NUN DÜZ MANTIĞINA GÖRE DAVRANANLAR HESAPLARIN EN ÜSTÜNDEKİ İRADEYİ UNUTTULAR!

   Milletin iradesiyle seçilen Başbakanı zorla istifa ettirenler, nüfusunun %99.5 Müslüman olan Türkiye´de yaşayanlara kendi öz yurtlarında parya haline getirmek isteyenler.

   İmam Hatip liselerinin önünü kesmek için tüm Meslek Okullarının önünü keserek ekonomimizde büyük darbe vurarak 2002 den sonra kademeli olarak zayıflasa da 1998-2010 arasında milletimize hayatı dar edenlerin tüm olaylara bakışı Aristo nun düz mantığı ve Darvin ?in her şeyi maddeleştiren sapık fikirleriyle tüm iradelerin üstündeki en mutlak olan Büyük   iradeyi hesaba katmadılar!!!

?1000 YIL SÜRECEK?DEDİKLERİ 28 ŞUBAT´IN EN ÜST İRADEYLE 2002 KASIM INDA MİLLET İRADESİNE ÇARPARAK, BU İREDENİN İSTİKRARLI DİK DURUŞUYLA CUMA GÜNKÜ DURUŞMADA 21´İNE VERİLEN AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CEZASIYLA DİNSİZ DÜZ MANTIKLA DARVİNCİLİK YERLE YEKSAN OLDU!!!

   Milletimizin ve milletimizin dini ile milli iradesine düşman olanların silahları ve güdümündeki yandaşlarına güvenerek yaptıkları dayatma Cuma günü 28 Şubat davasına bakan mahkeme tarafından açıklanan o dönemin mangalda kül bırakmayanların 21´ine verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yerle yeksan oldular.

28 ŞUBAT´I DESTEKLEYEN SİYASETÇİLERİ,MEDYA MENSUPLARI,AKADEMİSYENLERİN,YÜKSEK YARGI MENSUPLARININ,MESLEK ODALARI VE STKLARI´NIN YÖNETİMLERİNİNDE MİLLETİN İRADESİNE VE İNANCINA KARŞI YAPTIKLARININ YANLARINA KAR KALMAMSI İÇİN MUTLAKA YAGILANSINLAR!!!

    28 Şubat post modern darbesiyle bu vatanın öz evlatlarına yurtlarının dar edilmesini sağlayan milletin ekmeğini yiyen silahlı kuvvetlerin komutanlarının  Cuma günü açıklanan kararla cezalandırılması ne kadar yerinde bir olay ise o dönemde bu alçakça insanlık, demokrasi ve hukuk dışı darbeye destek olan Siyasetçilerin, Medya mensuplarının ve kurumlarının ,akademisyenlerin , yüksek yargı mensuplarının, Meslek Odalarının ve Sivil toplum kuruluşlarının milletin iradesine ve inancına karşı yapılan bu darbeyi icraatlarıyla ve yaptıkları toplantılarıyla destekledikleri için mutlaka amma mutlaka yargılanarak hak ettikleri cezayı almaları sağlanmalı.

   28 Şubat darbesinden mağdur olanların ise mağduriyetlerinin mutlaka alınacak idari ve yasal tedbirlerle mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması gerekir.

  Bunlar yapılmaz ise 28 Şubat darbesi gerecek manada hak ettiği cezayı bulması sağlanmış olmaz.

     Bu mutlak geçeğin herkese ders olması ve 27 Mayıs 1960 ile 27 Nisan2007 E. Muhtırasının da aynı şekilde cezalandırılması için gerekli davaların açılması.

     Cuma günkü duruşmada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alınların rütbelerinin sökülerek hak ettikleri cezayı çekmeleri için zaman geçirilmeden cezaevlerine konması yönündeki milletimizin isteğinin zaman geçirilmeden yerine getirilmesi, aksinden ise kaçınılması dileğiyle.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

  • Pazar 10.8 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 10.2 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 10.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Zonguldak

14.12.2025

  • İMSAK 06:31
  • GÜNEŞ 08:04
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 15:10
  • AKŞAM 17:31
  • YATSI 18:58
Doktor olup, hemşire annesinin yanına atandı Doktor olup, hemşire annesinin yanına atandı
Hemşerimiz Kayseri Tarım Orman Müdürü Bülent Saklav’ın Acı Günü Hemşerimiz Kayseri Tarım Orman Müdürü Bülent Saklav’ın Acı Günü
Aksaray’da Acı Olay: 38 Yaşındaki Ali Osman Köse Yaşamına Son Verdi Aksaray’da Acı Olay: 38 Yaşındaki Ali Osman Köse Yaşamına Son Verdi
ISPARTA VALİSİ ERİN Hizmeti masa başında değil sahada yapıyor. ISPARTA VALİSİ ERİN “Hizmeti masa başında değil sahada yapıyor.
Aksaray Üniversitesi’nde Genç Kart Projesi’nin tanıtımı yapıldı Aksaray Üniversitesi’nde Genç Kart Projesi’nin tanıtımı yapıldı
Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
AKSARAY BİLİM MERKEZİ’NDE LEGO BRICKZONE TASARIM GÜNÜ DÜZENLENİYOR AKSARAY BİLİM MERKEZİ’NDE LEGO BRICKZONE TASARIM GÜNÜ DÜZENLENİYOR
Aksaray’da Narkotik Operasyonları: 6 Şüpheli Tutuklandı Aksaray’da Narkotik Operasyonları: 6 Şüpheli Tutuklandı
Aksaray Down Sendromlular Derneği’nden Rektör Arıbaş’a Ziyaret Aksaray Down Sendromlular Derneği’nden Rektör Arıbaş’a Ziyaret
ASÜ’de 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü İçin “Susmuyoruz, Yürüyoruz” Yürüyüşü Düzenlendi ASÜ’de 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü İçin “Susmuyoruz, Yürüyoruz” Yürüyüşü Düzenlendi
Prof. Dr. Kafkasyalı: İran Türklüğü, Türk dünyasının vazgeçilmez köprüsüdür Prof. Dr. Kafkasyalı: İran Türklüğü, Türk dünyasının vazgeçilmez köprüsüdür
ASÜ’de sporcularda omurga yaralanmalarına bilimsel bakış ASÜ’de sporcularda omurga yaralanmalarına bilimsel bakış
Aksaray Üniversitesi’nden çocukların gelişimini destekleyen örnek sosyal sorumluluk etkinliği Aksaray Üniversitesi’nden çocukların gelişimini destekleyen örnek sosyal sorumluluk etkinliği
Aksaray Üniversitesi ile Aniq va Ijtimoiy Fanlar Üniversitesi arasında mutabakat zaptı imzalandı Aksaray Üniversitesi ile Aniq va Ijtimoiy Fanlar Üniversitesi arasında mutabakat zaptı imzalandı
Afyon Kaymağının, AB Tescil Süreci Resmen İlan Edildi Afyon Kaymağının, AB Tescil Süreci Resmen İlan Edildi