Erdogan Kaya


Gençler farklı sorularda sormalı

Gençler farklı sorularda sormalı


31 Mart seçimlerine bir ay kadar bir zaman kaldı. İlimizde göze batan seçim çalışmaları üç parti arasında devam ediyor. Ak Parti adayı Evren Dinçer, MHP adayı Sefer Alkan ve İyi Parti adayı Özhan Türemiş ciddi mana da seçim çalışmaları yapıyor. Gürültüsüz korna sesi olmadan yapılan bire bir çalışmalar göze çarpmaktadır. Bundan da vatandaşımız son derece memnun.

Propaganda çalışmaları genel olarak sosyal medyadan devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde MHP adayı Sefer Alkan´ın projelerini sosyal medyadan izleme imkanı buldum. Güzel bir çalışma ile anlatım etkileyici.

Dün de Ak Parti adayı Evren Dinçer´in ?gençsen sor? pankartları ilgi görmüş olmalı ki, gençler Evren Dinçer´e yoğun bir şekilde soru sormuşlar. Benimde ilgimi çekti Dinçer´in verdiği cevapları sonuna kadar dinledim.

Evren Dinçer sorulara cevap verirken genel olarak ben konuşmasına dikkat ettim. Cevaplarında düzgün diksiyon ve sempatik anlatımı ile cevap vermesi etkileyici idi. Benimde gerçekten hoşuma gittiğini söyleyebilirim.

Sorulan sorular anladığım kadarı ile genel olarak gençler Dinçer´in özel yaşam ile ilgili sorular sormuşlar. Buradan şunu çıkardım, Evren Dinçer´i genç olması hasebiyle gençler tanımak istiyor ve sosyal yaşımını öğrenmek istiyor.

Dinçer´de sempatik bir şekilde bunlara cevap veriyor. Ancak gençlerden bir istirhamım var, biraz siyasi konulara ve ilimizle ilgili düşüncelerini ve kazandığında neler yapacağı ile ilgili sorular sorarak bunlardan bilgi sahibi olsunlar.

Tamamen sosyal amaçlı soruların dışına çıkarlarsa bence daha iyi olur. Hatta Dinçer´e sordukları sorular içerisinde yeni önerileri varsa onları da iletmeliler. Dinçer´de makul öneriler varsa onları da dikkate alacağını düşünüyorum.

Seçim çalışmalarında sosyal medya üzerinden yapılan bu çalışmalar yerine ulaşmaktadır. Zaten sosyal medyayı kullanmayan çok nadir insan vardır. Kadını, erkeği ve hatta yaşlısı artık sosyal medyayı rahatlıkla kullanmaktadır.

Evren Beyin bu tür çalışması fevkalade güzel. Ardından da genç olması hasebi ile gençlerden destek istemesi de bir mesajdır. Zannedersem tüm siyasi partilerden seçime kadar bu tür çalışmalar göreceğiz.

Artık seçimlerde gürültü patırtı konusu bitmeli ve insanlar oturduğu yerden seçeceği kişileri takip ederek karar vermeli. Şu bayrak ve korna sesleri ile yapılan çalışmaların yasaklanmasın ne kadar doğru olduğunu görmüş olduk.

Bildiğim kadarı ile sokaklarda ve mahallelerde o kadar çok sokak çalışması yapılıyor diki, bundan hem partiler, hemde adaylar gereksiz ve fuzuli harcama yapmaktan kurtuldular. Artık bundan sonra seçimleri genel olarak sosyal medyadan takip edeceğimizi unutmayın.

  • Çarşamba 4.7 ° / 0.6 ° false
  • Perşembe 8.9 ° / 5.7 ° false
  • BIST 100

    14991,40%0,51
  • DOLAR

    43,14% 0,10
  • EURO

    50,34% 0,08
  • GRAM ALTIN

    6377,90% 0,18
  • Ç. ALTIN

    10268,60% 0,00

Zonguldak

14.01.2026

  • İMSAK 06:39
  • GÜNEŞ 08:10
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 15:31
  • AKŞAM 17:53
  • YATSI 19:19
Okullarda Temizlik ve Yardımcı Personel Sorununa Kalıcı Çözüm: TYP Sona Eriyor, 70 Bin Personel Alımı Geliyor Okullarda Temizlik ve Yardımcı Personel Sorununa Kalıcı Çözüm: TYP Sona Eriyor, 70 Bin Personel Alımı Geliyor
Sevinçli Köyü’nde Şüpheli Ölüm: 45 Yaşındaki Çiftçi Evinde Ölü Bulundu Sevinçli Köyü’nde Şüpheli Ölüm: 45 Yaşındaki Çiftçi Evinde Ölü Bulundu
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM 2025–2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL DÖNEMİ BOYUNCA 112 OKUL KANTİNİ DENETLENDİ
İŞKUR’dan Engelli ve Eski Hükümlü Girişimcilere 735 Bin TL’ye Kadar Hibe Desteği İŞKUR’dan Engelli ve Eski Hükümlü Girişimcilere 735 Bin TL’ye Kadar Hibe Desteği
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TOTEM VE TABELALARA SIKI DENETİM AKSARAY’DA 2025 YILINDA 62 İZİNSİZ TOTEM VE REKLAM TABELASI KALDIRILDI
Değişim İradesi Sandığa Yansıdı: Aksaray Esnaf Odası’nda Yeni Dönem Değişim İradesi Sandığa Yansıdı: Aksaray Esnaf Odası’nda Yeni Dönem
Aksaray Esnaf Odası’nda tarihi değişim: Başkanlık koltuğu Hanifi Emre Güler’in Aksaray Esnaf Odası’nda tarihi değişim: Başkanlık koltuğu Hanifi Emre Güler’in
Aksaray Tarım Platformu’ndan Gazetecilere Anlamlı Buluşma Aksaray Tarım Platformu’ndan Gazetecilere Anlamlı Buluşma
Hüseyin Çakmak: “Bu Rakam Gençliğe Reva Görülen Sefalettir” Hüseyin Çakmak: “Bu Rakam Gençliğe Reva Görülen Sefalettir”
Başkan Dinçer, Basınla 10 Ocak’ta Buluştu; 2025 Projelerini Anlattı Başkan Dinçer, Basınla 10 Ocak’ta Buluştu; 2025 Projelerini Anlattı
TİGAD Genel Başkanı Geçgel’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde de medyayı bitiren tasarruf tedbirlerine tepki “Tasarruf Tedbirleri Anadolu Medyasını Bitiriyor” TİGAD Genel Başkanı Geçgel’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde de medyayı bitiren tasarruf tedbirlerine tepki “Tasarruf Tedbirleri Anadolu Medyasını Bitiriyor”
Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama
Gurbetteki Doçent hemşerimiz Aksaray’ı öğrenip çocuklarınada anlatacak! Gurbetteki Doçent hemşerimiz Aksaray’ı öğrenip çocuklarınada anlatacak!
AKSARAY BELEDİYESİ 2025 YILINDA SİGARA İZMARİTİ VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI SIKI DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRDİ SİGARA İZMARİTİ VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE 578 BİN 467 TL CEZA KESİLDİ
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; “Kaleminiz güçlü, sözünüze itibar olunsun” Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ;“Kaleminiz güçlü, sözünüze itibar olunsun”