Erdogan Kaya


Fırıldak dönek arıyor

Fırıldak dönek arıyor


Dün yazdığım Ak Parti Milletvekili İnceöz´un bana gönderdiği açıklamasını ve Belediye Başkanımız Yazgının yaptığı çalışmayı yazmam sonrası yazıma yaptığı yorumda bana dönek, ve kıblemin olmadığını yazarak duruşum yokmuş. Dinime söven Müslüman olsa üzülmem. Bana bu yazdığı yorumu kopyalayıp sakladım gerekeni yapacağım. Ancak bu arkadaşı 40 yıldır tanırım, birçok kurumda barınamayarak sürekli gezginci olmuştur.
Hatta Doğru Yol Partisi döneminde bile kime el avuç ovduğunu çok iyi biliyorum. Sonra oradan oraya şeddalak kuşu gibi sekmiştir. Makam ve koltuk için her partiden olduğu gibi kim iktidarsa oradan olmuştur.
Hatta Ak Partili vekilin açıklamasını yazdım diye beni eleştiren kıblesiz diyen bu zevat. Aynı Milletvekilline bir yerde koltuk kapmak için elini ayağını ovmuş ama kendisinin kıblesi belli olmadığı için koltuğu kapamamış ve sayın vekil ile Ak Partiye düşman olmuş.
Benim hayatım onun kadar dönek olmamıştır. 17 yıldır Ak Parti kurulalı kıblem de belli, yönümde bellidir. Alenen ve açıkça siyasi görüşünü yazabilen bir gazeteciyim. Bu güne kadarda Ak Parti de bir kişi dışında hiç eleştirdiğim olmamıştır. Ha yarın bir yanlış olur aslanlar gibi çıkıp eleştiririz.
Aksine Sayın Başkan Erdoğan´ın arkasında kale gibi durmuşumdur. Ha şunu da söyleyim partiler din değil, iman değil. Böyle bir kati tutumumda yok, yarın daha fazla seveceğim birisi çıkar onu severim. Ama bugüne kadar Tayyip Beyi sevdim sevmeye devam ediyorum.
Parti içi çekişmeler ve adaylık yarışları olabilir. Ama ben her zaman dengeli olmaya çalışarak düşünceme zarar vermek istememişimdir. Halende öyleyim, benimde dostum olan duygusallık duyduğum bir kurumun arkasına sığınarak orasını kullanma.
Ne sen benim sevdiklerimi sevmek ve ne de ben senin sevdiklerini sevmek durumunda değilim. Asıl kıblesiz sen olmalısın ki, pek cami kapısı bilmezsin. Benim kıblem de belli yönümde belli. Asıl senin kıblen ve yönün belli değil.
Ben milliyetçi ve muhafazakar bir kişiliğe sahibim ve bu düşüncede olan herkesi sevdiğim gibi, bu düşüncede olmayanları da severim. Mız mız konuşmaktan başka elinden ne gelir? Yola çıksan arkandan kaç kişi gelir?
Ben sana ne merhaba derim ne de selam veririm. Sen benim muhatabım bile değilsin. Aslında seni muhatap bile almak istemezdim. Çünkü şu yazıyı yazmaya ayıracak zamana değecek birisi değilsin.
Ben senin adını ağzıma ne alırım ne de başka yerde yazacağın bir satırı bile okumaya tenezzül etmem. Ama yazdığın o mesajı hukuk önüne taşıyacağım orada görüşeceğiz. Yoksa senin dünün ile bu gününü ele alırsam senin için hiç iyi olmaz.
Benim o yazımda ne var ki, kıblesiz olayım. Bir Milletvekilinin açıklamasını ve Belediye Başkanının çalışmasını yazmamdan neden bu kadar rahatsızsın? Sen utanmaz mısın daha dün Ak Partinin kapısını aşındırdığını görmedik mi?
Aksaray´ın dört Milletvekili var dördü ile de hukukum iyidir. Partili olmak başkadır, insani ilişki içinde olmak başkadır. Geçen hafta Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu Beyin İçişleri Bakanlığın bütçesinde yaptığı konuşma çok hoşuma gitti arayıp kendisinden istedim. Ama metin olmadığı için yayımlayamadım. Bunu yayınlasa idim dönek mi olacaktım?
MHP ve İyi parti Milletvekillerini mecliste ziyaret ettim ve köşeme alıp yazdım. Peki bunu yazmak döneklik mi? Yeri gelir eleştirirsin, yeri gelir översin. Bunlar zamana göre yapılan işlerdir. Bir siyasi ile sizin aranızda problem var diye doğruları yazmayalım mı?
Edepli ve dürüst ol, bana sataşırsan kafanı örse vurursun. Sen benim muhatabım değilsin, hukuk önünde görüşmek üzere.

  • Pazar 16.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 12.4 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.8 ° / 9.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Zonguldak

07.12.2025

  • İMSAK 06:26
  • GÜNEŞ 07:58
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 15:09
  • AKŞAM 17:30
  • YATSI 18:57
ESKİ CHP İL BAŞKANI FERDA BOZKURT’UN ONUR GÜNÜ ESKİ CHP İL BAŞKANI FERDA BOZKURT’UN ONUR GÜNÜ
Aksaray’da Ehliyetsiz ve Çekme Belgeli Araçla Trafiğe Çıkan Sürücüye 46 Bin Lira Ceza Aksaray’da Ehliyetsiz ve Çekme Belgeli Araçla Trafiğe Çıkan Sürücüye 46 Bin Lira Ceza
ASÜ’den Karapınar’a Yenilenebilir Enerji Teknik Gezisi; Öğrenciler Avrupa’nın En Büyük Güneş Enerji Santralini İnceledi ASÜ’den Karapınar’a Yenilenebilir Enerji Teknik Gezisi; Öğrenciler Avrupa’nın En Büyük Güneş Enerji Santralini İnceledi
ASÜ, CarbonZero360 Yazılımıyla 2024 ve 2025 Karbon Ayak İzini Hesapladı; Sürdürülebilirlik ve Yeşil Dönüşümde Öncü Üniversiteler Arasında ASÜ, CarbonZero360 Yazılımıyla 2024 ve 2025 Karbon Ayak İzini Hesapladı; Sürdürülebilirlik ve Yeşil Dönüşümde Öncü Üniversiteler Arasında
ASÜ’de Öğrenci Topluluklarına “Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi ASÜ’de Öğrenci Topluluklarına “Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aksaray’da 2025 Yılında 228 Metruk Bina Yıkıldı Şehir Estetiği ve Güvenliği İçin Kapsamlı Temizlik Çalışması Aksaray’da 2025 Yılında 228 Metruk Bina Yıkıldı Şehir Estetiği ve Güvenliği İçin Kapsamlı Temizlik Çalışması
BELÇİKANIN OMURGALİ MİLLETVEKİLİ AHİDAR'A GÖRÜŞLERİNDEN VAZ GEÇMESİ İÇİN BAKANLIK RÜŞVETİ BELÇİKANIN OMURGALİ MİLLETVEKİLİ AHİDAR'A GÖRÜŞLERİNDEN VAZ GEÇMESİ İÇİN BAKANLIK RÜŞVETİ
BİR DERNEĞİN PES ETMEYEN HİKAYESİ ÇANKIRI ÇARŞISI ADI 100 YIL SONRA GERİ ALINDI BİR DERNEĞİN PES ETMEYEN HİKAYESİ ÇANKIRI ÇARŞISI ADI 100 YIL SONRA GERİ ALINDI
BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU
Aksaray’ın STK Başkanları Canlı Yayında Birlik Mesajı Verdi: “Aksaray Yaşanabilir Bir Şehirdir, İmajımıza Hep Birlikte Sahip Çıkmalıyız” Aksaray’ın STK Başkanları Canlı Yayında Birlik Mesajı Verdi: “Aksaray Yaşanabilir Bir Şehirdir, İmajımıza Hep Birlikte Sahip Çıkmalıyız”
ASÜ atölyesinde geliştirilen otonom araç platformu kampüs içi testlere hazırlanıyor ASÜ atölyesinde geliştirilen otonom araç platformu kampüs içi testlere hazırlanıyor
Aksaray’da Balkonda Çıkan Yangında 2’si Çocuk 4 Kişi Dumandan Etkilendi Aksaray’da Balkonda Çıkan Yangında 2’si Çocuk 4 Kişi Dumandan Etkilendi
Aksaray’da Kayınpeder–Damat Kavgası: 26 Yaşındaki Genç Bıçakla Ağır Yaralandı Aksaray’da Kayınpeder–Damat Kavgası: 26 Yaşındaki Genç Bıçakla Ağır Yaralandı
Aksaray’da Hastane Otoparkında Feci Kaza: 92 Yaşındaki Muharrem Arslanhan Hayatını Kaybetti Aksaray’da Hastane Otoparkında Feci Kaza: 92 Yaşındaki Muharrem Arslanhan Hayatını Kaybetti
Aksaray Üniversitesi’nde 3 Aralık Coşkusu: Engelli Bireyler İçin Unutulmaz Farkındalık Programı Aksaray Üniversitesi’nde engelli bireyler unutulmaz bir gün yaşadı.