Ali Genç


BALKONA DEĞİL DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERE BAKAN İLİM VE TEKNOLOJİDE YARIŞAN GENÇLİK!

BALKONA DEĞİL DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERE BAKAN İLİM VE TEKNOLOJİDE YARIŞAN GENÇLİK!


   İnsan gerçekten de inancımıza göre münafıklık olan görünüşteki hedefi ile bu hedef için ardına saklanılan veya maske yapılan/yapanlar tarafından söyleneni ve bu söylemin aksini yapanları anlamakta zorluk çekiyor.!

   Atatürk tarafından” "Cumhuriyet; “Sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister." denilmesine rağmen O’nu kendilerine maske veya paravan yapanların çok, çok istisna hatta istisnaya bile giremeyecek olan kahır ekserisi dışında kalanlar onlarca yıl tam aksini yaptılar.

  Okuttukları, eğittikleri ve yetiştirdikleri öğrencilerine fikri hür yerine beyinlerini yalanlara ipotek ettiler/ettirdiler.

MUNİS TEKİN ALP İSMİ VERİLEN SİYONİST MOİZ KOHEN'İN VE YANDAŞLARININ YÖNLEDİRMELERİYLE MİLLETİMİZİN İÇİNE İBLİS VE SİYONİSİT ZİHNİYETİ IRKÇILIK İLE MİLİTAN LAİKLİK EMPOZE EDİLDİ!!!

Bunlar öğrencilere asıl adı “Moiz Kohen” olan fakat milletimize halim, selim iyi birisi anlamına gelen “Munis” güvenilir anlamına gelen “Tekin” ve Türk savaşçısı anlamına gelen “Alp” kelimelerinin bir araya getirilip “Munis Tekin Alp” ismiyle kendi dinimize ve milli değerlerine mesafeli gençlik yetiştirmek istediler.

İNANÇ DÜŞMANLARI EVRENSEL LAİKLİK YERİNE MİLLETE DİN DÜŞMANI YORUMUNU DAYATTILAR!!!

 Bu zihniyetliler Laikliği ‘de bu süfli emellerine onlarca yıl en şiddetli şekilde alet ettiler.

 Laikliği çıkış yeri olan Fransa’daki  ve kalkınmışlıkla, demokrasi seviyeleri yüksek olan ülkelerdeki yorumu yerine Arnavutluk’un eski komünist lideri Enver Hocanın dini toplumun hayatından tamamen çıkartan din karşıtı yorumunu öğrencilerle birlikte toplumun tüm katmanlarına da zorla dayattılar!!! 

 DİNİMİZLE MİLLİ DEĞERLERİN KARŞITLARI ORTAK DEĞER ATATÜRK’ÜN ARDINA SAKLANARAK SÜFLİ EMELLERİNİ DAYATMALARIYLA FİKRİ HÜR İRFANI HÜR GENÇLİK YERİNE MİLİTAN LAİK GENÇLİK YETİŞTİRDİLER!!!

  Aynı şekilde öğrencilere(talebelere) Haktan başkasına ipotekli olmaması gereken gençlere bu dayatmayla beyinlerini de, kalplerini de gereksiz ve istikballerine de çokta fazla ihtiyaçları olmayacak bu yanlış fikirlerle maalesef vicdanlı gençlikte yetiştirilemedi!!!

   Yine Atatürk’ün isteği olan kültürünü bilme manasındaki” İrfanı hür gençlik” yetiştirilemediğinden  emsalleri aya giderken ülkemiz gençliği ise onlarca yıl  aynı şekilde maalesef yaya kaldı.

    Atatürk’ü gerçekten seven samimi olanları tenzih ederim.!!!

   Kendilerini Atatürkçü olarak tarif edenlerin O’nun isteği olanlar konusunda gerekenleri yeri ve zamanında yapmamaları, aksine birde Moiz Kohen ve aynı fikirde olanların yönlendirmeleriyle  Cumhuriyet gençliğini  militan laikliği savunanlarla da evrensel laiklik yerine militan laikliği geçer akçe haline getirmeye çalıştılar.

 Bunu savunanların sözcüleri olan hukukçularından(!) Vural Savaş’ın savunduğu dinimize ,ibadet ve kıyafetlerine kırmızı görmüş İspanyol boğası gibi gören yorumunun öğretilmesiyle kendi dini ve milli değerlerini bilmeyen hatta mesafeli olan, mesafeli olmayı da aşıp düşman olan bir gençlik yetiştirilmeye çalışıldı.

KATSAYI ADALETSİZLİĞİYLE DİNİMİZİ ÖĞRETEN KURUMLAR İLE BUNLARIN NARINA DİĞER MESLEK LİSELERİDE OLUŞTURULAN ALGIYLA DIŞLANINCA ÜLKEMİZ ARA ELEMAN SIKINTISINA DÜŞTÜ!!!

   Yazının başlığı olan ve onlarca yıl milli bayramların yapılacağı hükümet meydanları ile spor sahalarıyla, salonlarına doğru kortejle giden öğrencilerin önündeki Bando takımlarının sloganı” Balkona Bak!, Balkona Bak! ,Balkondaki Kızlara Bak “olurken eğitimde de” Ali Topu At, Tut Ayşe Tut, Yat Ali Yat” ile  araştırma ve geliştirme(ar-ge) ile yeni icatlar yapan veya bunları geliştiren gençlik yetiştirilemedi.

 Azda olsa aksini yapmaya çalışanların önünde kamuoyunun malumu sayısız engeller çıkartıldı.!!!

SON 20 YILDA ÖNLERİNDEKİ ENGELLER KALDIRILAN İNANÇLI GENÇLİKLE SAVUNMA SANAYİSİNDE %20’LERDEN %90’LARA YAKLAŞAN SEVİYEYLE ÜLKEMİZ HER KONUDA DÜNYA İLE YARIŞIR HALE GELDİ

 2002’den itibaren başlayan ve 2010 Anayasa referandumuyla ivme kazanan dini eğitim veren İmam hatiplerin ve onların narına 28 Şubatçıların yaktığı diğer meslek okullarının üniversitelere girişteki kat sayı adaletsizliğinin ortadan kaldırılması ve dini eğitimin inancımızın sembolü başörtüsünün ana okulundan itibaren eğitim ve diğer tüm resmi ile özel kurumlarda serbest bırakılmasıyla İmam Hatipler ile diğer Meslek Okullarına yeniden yönelme başladı.

  Bu okulların önceki öğrencilerinin ise katsayı adaletsizliğine rağmen bir kısmının kendilerini yetiştirmeleriyle başta Savunma sanayisinde kendi kendimize yetme oranımızın %20’lerden evvelki seneki %80 olanda aşılarak şimdilerde %90’lara ulaşan seviyemize ulaştık.!!!

İNANAN GENÇLERİN BAŞARILARIYLA TÜRKİYE ÜSTÜNDE OYUN KURULMAKTAN KURTULUP BÖLGEMİZ VE DÜNYA GENELİNDE BAŞTA BARIŞI SAĞLAMAK ÜZERE GENEL MANDA OYUN KURAN ÜLKE OLDU!!!

  Bu samimi çabayla ulaşılan seviyeyle yer yüzündeki tüm ülkelerle teknolojinin akla gelen her yönüyle rekabet eder durumumuzla üstümüzde oyun kurulan ülke olmaktan kurtulup bölgemiz ve  mücavirimizle her yerde  oyun kuran ülke konumuna geldik.

   Bu somut gerçeklerle Kur’an-a, dine karşı laiklik yorumu yerine medeni ülkelerin yorumunun uygulanmasıyla  yetişen dindar gençlerin başarılarının görünerek her konuda  yani ademi merkeziyetçi uygulamaların  aksinden kaçınılması dileğiyle 19 Mayıs Gençlik bayramımız kutlu olsun.

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

 

  • Perşembe 24 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.9 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.1 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    9177,7%-0,39
  • DOLAR

    39,08% 0,29
  • EURO

    44,15% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4139,64% 0,06
  • Ç. ALTIN

    6654,77% 0,31

Aksaray

29.05.2025

  • İMSAK 03:31
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:44
Aksaray RAM’dan Avrupa’ya Eğitim Çıkarması: Budapeşte’de Özel Eğitim Uygulamaları Mercek Altında Aksaray RAM’dan Avrupa’ya Eğitim Çıkarması: Budapeşte’de Özel Eğitim Uygulamaları Mercek Altında
Konya, Aksaray ve Niğde’de Kuvvetli Yağış Uyarısı Konya, Aksaray ve Niğde’de Kuvvetli Yağış Uyarısı
Aksaray’da Uluslararası İklim Zirvesi: Kuraklık ve İklim Değişikliği Masaya Yatırılıyor Aksaray’da Uluslararası İklim Zirvesi: Kuraklık ve İklim Değişikliği Masaya Yatırılıyor
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER'İN VİZYON PROJESİ SELÇUKLU KÜLLİYESİ, UCLG-MEWA HEYETİNDEN BEĞENİ TOPLADI BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER'İN VİZYON PROJESİ SELÇUKLU KÜLLİYESİ, UCLG-MEWA HEYETİNDEN BEĞENİ TOPLADI
BAŞKAN AKTÜRK’TEN MÜJDE: 48 MİLYONLUK DESTEK ÜRETİCİLERİN HESABINDA! BAŞKAN AKTÜRK’TEN MÜJDE: 48 MİLYONLUK DESTEK ÜRETİCİLERİN HESABINDA!
ASÜ Mimarlık öğrencilerinden kültürel miras bilinci etkinliği ASÜ Mimarlık öğrencilerinden kültürel miras bilinci etkinliği
UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ VE BERABERİNDEKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ VE BERABERİNDEKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET
Aksaray Polis Eğitim Merkezi Öğrencileri Kan Bağışıyla Hayata Umut Oldu Aksaray Polis Eğitim Merkezi Öğrencileri Kan Bağışıyla Hayata Umut Oldu
Milletvekili Altınsoy’dan Aksaray’a Yoğun Mesai! Milletvekili Altınsoy’dan Aksaray’a Yoğun Mesai!
BUGÜN TÜRK MİLLETİYLE AKSARAYIN ORTAK YAS GÜNÜ! BUGÜN TÜRK MİLLETİYLE AKSARAYIN ORTAK YAS GÜNÜ!
KIRSALA DEV YATIRIM: AKSARAY’IN KÖYLERİNE 78 MİLYON TL ÖDENEK! KIRSALA DEV YATIRIM: AKSARAY’IN KÖYLERİNE 78 MİLYON TL ÖDENEK!
Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 25 Gözaltı, 3 Tutuklama Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 25 Gözaltı, 3 Tutuklama
Aksaray'da Motosikletlere Yönelik Trafik Denetimi: 220 Bin TL Ceza, 16 Araç Trafikten Men Edildi Aksaray'da Motosikletlere Yönelik Trafik Denetimi: 220 Bin TL Ceza, 16 Araç Trafikten Men Edildi
TÜRK MİLLETİYLE AKSARAYIN ORTAK YAS GÜNÜ TÜRK MİLLETİYLE AKSARAYIN ORTAK YAS GÜNÜ
HASTA YAKINI KONUK EVİ 15 ÜLKEDEN GELEN BELEDİYE BAŞKANLARI İLE AÇILIYOR HASTA YAKINI KONUK EVİ 15 ÜLKEDEN GELEN BELEDİYE BAŞKANLARI İLE AÇILIYOR