Vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla her ayın ilk Salı günü düzenlenen ?Halk Günü? toplantıları devam ediyor.
Valilik Makamında gerçekleştirilen ?Halk Günü´nde vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Vali Aykut Pekmez; vatandaşlardan sorunlarını çekinmeden anlatmasını istiyor.
Başlatılan ?Halk Günü´ uygulamasının vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması amacı ile devam ettiğini ifade eden Vali Pekmez; devletin varlık nedeninin vatandaşlarına hizmet etmek olduğunu; bu nedenle vatandaşların doğrudan kendisine ilettiği sorun ve ihtiyaçlarının çözümü için gayret gösterdiklerini bildirdi.
Vali Pekmez ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek Vali Pekmez´e teşekkür ettiler.
11081,56%1,01
42,11% 0,07
48,62% 0,49
5438,48% 0,87
8938,32% 0,97
Zonguldak
06.11.2025