SULTANHANI İLÇESİNDE CUMA NAMAZI SONRASI KUDÜS İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

SULTANHANI İLÇESİNDE CUMA NAMAZI SONRASI KUDÜS İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

SULTANHANI İLÇESİNDE CUMA NAMAZI SONRASI KUDÜS İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Sultanhanı ilçesinde Cuma namazı Sonrası Kudüs için Dua edildi ve Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı...

Cuma Namazı Sonrası Merkez Bekirağa Camii önünde İslamın ilk kıblesi olan Kudüs Konusunda Amerika Başkanının yaptığı açıklamaya yönelik Bir basın açıklaması ve ardından dua yapıldı. Ak Parti ilçe başkanlığınca Cuma namazı sonrasında SultanhanıBelediye başkanı Fahri Solak´ın ve Vatandaşların da katılımı ile Ak Parti İlçe Başkanı İshak Yumuşak, Gençlik kolları Başkanı Nail Körük tarafından İslamın Kutsal saydığı mekanlardan Kudüs için Basın açıklaması yapıldı ve İmamlarımız tarafından da dua edildi.
İlçe Başkanı İshak Yumuşak Yaptığı Basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi ´´Amerika birleşik devletleri başkanı Donald Trump´ın hukuksuz Kudüs açıklaması insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir.
Bu bölgede barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın İsrail Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka bir sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa zamanda dönülmelidir.
İslam´ın sesini susturmak kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanların iradelerini esir etmek isteyenler tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır. İslam´ın haremi izzeti olan Kudüs2ü tacize teşebbüs edenlere Türküyle, Arabıyla, Kürdüyle tüm Müslümanlarda Selahaddin Eyyubi ruhunun dirilip karşılarına dikildiğini göreceklerdir.
Türkiye´nin insanlığın silüeti olan Kudüs´ün mahremiyetine yönelik olan bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu güçlü tepkinin sonuna kadar arkasındayız. Dünyadaki tüm Müslümanların İslam birliği teşkilatı dönem başkanı olan Türkiye´nin çağrısına kulak vererek Kudüs´e sahip çıkacağına inanıyoruz. Diğer taraftan Amerika´nın bu kararı Dünya´da yaşanan adaletsizligin yeni bir tezahürüdür.
Bu hadise Cumhurbaşkanımızın Küresel sistemin çarpıklıklarına ve adaletsizliklerine karşı uzun zamandır dile getirdiği ?´Dünya 5 den büyüktür´´ itirazının haklılığını teyit etmiştir. İslam´ın kalbine saplanmaya çalışılan bu hançere ancak tüm Müslümanların İki elin parmakları gibi keletlenerek, bütünleşerek engel olabilir. Biz Müslümanlar olarak Kutsal Kudüs davasını ve Ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakarlıkta hazırız, Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız´´ dedi.



  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 16.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,38% 0,26
  • EURO

    48,74% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4843,18% 0,11
  • Ç. ALTIN

    7935,99% 0,00

Zonguldak

19.09.2025

  • İMSAK 05:04
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:19
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:24
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray Üniversitesi kalite akreditasyon sürecinde çok güçlü bir potansiyele sahip

Dünya 2.’si Şampiyon Sporcu Gülistan Gönen: “Valimize verdiğim sözleri bir bir tuttum”

AKADEMİ AKSARAY ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL KONSER

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziler ve aileleri ile kahvaltı programında buluştu.

Aksaray ÖNDER’den Protokol Ziyaretleri

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 5 3 0 2 5 11
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Alanyaspor 5 2 1 2 2 8
8.Samsunspor 5 2 1 2 1 8
9.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.İstanbul Başakşehir 4 1 1 2 1 5
12.Kasımpaşa 5 1 3 1 -2 4
13.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
14.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
15.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
16.Fatih Karagümrük 5 1 4 0 -7 3
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0