Sağlık-Der (Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevre Koruma Derneği) Aksaray Şubesi Başkanı ve Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Daire Başkanı Sait Çelebi; 14 Mart tıp bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.
Sağlık-Der Şube Başkanı Sait Çelebi yayınladığı mesajda, sağlık çalışanlarının maruz kaldığı sözlü ve fiili şiddete vurgu yaptı. Vatandaşlardan; 7 gün 24 saat kesintisiz, özverili ve fedekarca görev yapmakta olan sağlık çalışanlarına hoşgörülü, anlayışlı davranmalarını isteyen Sağlık-Der Şube Başkanı Çelebi mesajına şöyle devam etti.
“Peygamber efendimiz (S.A.V) “İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir” buyurmuşlardır. Sağlık çalışanlarımızda yaratılmışların en hayırlısı, eşref-i mahlûk varlıklar olan insanlara hizmet etmek gibi kutsal bir vazifeyi üzerlerine almış olan insanlardır. İnsanların şefkate, ilgiye ve yardıma ihtiyaçları olduğu her anında, sağlık çalışanlarımız vatandaşlarımızın yanındadır. Sağlık-Der Aksaray Şube Başkanı olarak, insanlara hizmet etmek gibi kutsal bir görevi yerine getirmeye çalışan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.
9167,58%0,98
38,54% 0,33
43,62% 0,20
4016,84% 0,33
6526,84% 0,67
Aksaray
03.05.2025