Recep Tayyip Erdoğan: ?Aksaray Belediye Başkan Adayımız Evren Dinçer´e Başarılar Diliyorum?

Recep Tayyip Erdoğan: ?Aksaray Belediye Başkan Adayımız Evren Dinçer´e Başarılar Diliyorum?

Recep Tayyip Erdoğan: ?Aksaray Belediye Başkan Adayımız Evren Dinçer´e Başarılar Diliyorum?

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer´in yanında olduğunu bildiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dinçer´in kentteki belediyecilik çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inandığını belirterek, ?Kendisine başarılar diliyorum? dedi. Yapılacak olan seçimlerin önemine işaret eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise; 31 Mart Seçimlerinin sadece belediye seçimlerinin olmadığını, aynı zamanda hem beka, hem de gözünü açmış bekleyen hainlere ve iç, dış düşmanlarımıza verilecek tarihi bir gün olduğuna dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yaptığı açıklamada; ?İnşallah bu seçimden zaferle çıkarak, tüm dünyaya Aksaray´dan güçlü Türkiye mesajımızı vereceğiz. Güneyimizde kurulmaya çalışılan terör koridorunun önünü tamamen kesmek için bu seçimden güçlü çıkmak mecburiyetindeyiz. Bize binlerce kilometre öteden ´Boğaz´ın ötesine geçmeyin´ diye tehditler savuranlara, hadlerini bildirmek için 31 Mart seçimleri Türkiye ve Aksaray için büyük önem taşımaktadır.? dedi.

Altınsoy; istikrarı temellendirilmiş, siyasi gerilimleri en aza indirilmiş, toplumsal huzur ve normalleşmesi sağlanmış bir Türkiye´ye geçiş yapılacağına işaret ederek, yeni hükümet sistemiyle uyumlu olmasının beka düzeyinde önemli olan yerel yönetimlerin halkın tercihiyle güvenceye kavuşturulacağını vurguladı. 31 Mart seçimlerinin Türkiye´nin önünü kesmeye azmetmişlerle, önünü açmaya yemin etmişlerin seçimi olduğunu kaydeden Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; ?Bu seçimlerin yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçimdir. 2 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya da yutulmaya razı geleceğiz. AK Parti iktidarı, milli var oluşumuzun hizmetkarıdır, milli onurun güveni, milli ömrün güvencesidir.

Türkiye´de her 10 yılda bir ekonomik saldırı yaparak kardeşin kardeşe düşürüldüğünü hatırlatan Altınsoy, ?Türk Kürt, Alevi Sünni, sağcı solcu, laik dindar, başı açık başı örtülü. Yapmadıkları kalmadı bize. Hastanelerde bizi bilerek yoksullukla karşı karşıya bırakarak özgüvenimizi, onurumuzu zedelemeye çalıştılar. Bu ülkede depremler oldu, emekli maaşı geldiği zaman, zamanı, tarihi, saati, Türkiye´yi IMF önünde 500 Milyon dolar aramak zorunda, aciz durumda bıraktılar. Bunların hepsini bu ülke yaşadı. On yıllardan beri yapmadıkları kalmadı. Değerlerimize saldırdılar, kutsallarımızı küçümsemeye çalıştılar. Kıyafetimize müdahale ettiler. Bizi birbirimize düşürmek için. Bizi terörle terbiye etmeye, bizi yüzde 8´lik gecelik faizlerle terbiye etmeye çalıştılar. On yıllardır bunu yaptılar. İstedikleri şuydu; benim ülkem Türkiye güçlü olmasın, Türkiye kuvvetli, kudretli olmasın, bu ülke yarınlara güçlü adım atmasın. Sevincimizi hep kursağımıza tıkamak istediler. On yıllardır bunu yaptılar. Siz iktidar olursunuz, ama muktedir olamazsınız´ diye açıklamalar da bulunarak üzerimize ağır baskı kurdular. Şuan Türkiye´nin geldiği durum açıktır. Terörle terbiye etmeye çalışanlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerekli cevabı vermiştir vermeye de devam edecektir. Terör bitme aşamasına gelmiştir. 31 Mart yerel seçimleri hem Aksaray´ımız açısından önemlidir, hem de 7 düvele dünya liderliğini ispatlamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Tüm dünya önünde duruşu, terörle mücadelede ve iç dış düşmanlarımıza verilecek cevap açısından 31 Mart seçimleri bir beka ve güçlü Türkiye olma yönünde atılacak adımlar için önem teşkil eden bir seçimdir. Sizlere buradan açık çağrıda bulunmak istiyorum. Güçlü bir iktidar, güçlü bir Türkiye olmak için gerek Terörle mücadelede gerekse dış düşmanlara karşı mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında ve onun bizlere emaneti Belediye Başkanımız Evren Dinçer´e 31 Mart seçimlerinde tüm Aksaraylı hemşerilerimizden destek vermesini istiyorum. Seçim kampanyamız süresince, ziyaret etmediğimiz, elini sıkamadığımız, kapısını çalamadığımız kısa süre zarfında ulaşamadığımız hemşerilerimizden özür diliyor desteklerini bekliyorum.? 



  • Salı 22.8 ° / 10 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.2 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9112,19%-0,60
  • DOLAR

    38,57% 0,01
  • EURO

    43,62% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4104,22% 2,14
  • Ç. ALTIN

    6658,01% 1,86

Aksaray

06.05.2025

  • İMSAK 03:59
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır’dan “Mera Yönetmeliği” Açıklaması: Köylerde İmar Sorunu Çözülüyor

Vali Kumbuzoğlu, Bahar Şenliklerinde Gençlerle Buluştu: “Eğlenmek de Başarının Bir Parçasıdır”

Aksaray’a 13 Yeni Hekim Atandı: Sağlık Ordusu Güçleniyor

CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir’den Sert Tepki: "Saldırı Halkın Umuduna Yapılmıştır"

AKSARAY MERKEZİ VE İLÇELERİNDE OSMANİYE TANITIM GÜNLERİ DÜZENLENECEK

TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL'DEN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 32 23 3 6 48 75
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51