Başlık
PAŞACIK SURVİVOR PARKI IŞIL IŞIL OLDU
PAŞACIK SURVİVOR PARKI IŞIL IŞIL OLDU
Aksaray Belediyesi şehri adeta yeniden şekillendiriyor. Alt ve üst yapıdaki hummalı çalışmanın yanı sıra şehir estetiğine katkı sunmaya devam ediyor. Son dönemde yapılan çocuk parkları ve ışıklandırma çalışmaları özellikle akşam saatlerinde adeta görsel bir şova dönüşüyor.
Bu çalışmalar kapsamında Aksaray’ın en büyük mahallelerinden biri olan Paşacık Mahallesi’ni de alışıla gelmişin dışında bir görselliğe ve eğlence şansına sahip olan yeni çocuk parkı mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı.
Çok yakında açılışı gerçekleştirilecek Paşacık Park’ta yeni nesil oyuncaklar çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlarken eğlence dünyalarına da zenginlik katacak.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi; “Aksaray’ımız için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürürken sosyal yaşama katkı sunmaya da devam ediyoruz. Şehir genelinde bulunan birçok parkımızı revize ederken birçok noktada da yeni parklar kazandırıyoruz.
Mevcut parklarımız ve spor alanlarımızda koşulları daha sağlıklı bir hale kavuştururken diğer yandan yıpranan bölümleri hem yeniliyor hem de daha renkli bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapımını tamamladığımız ve çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Paşacık Parkı’mızı da hemşerilerimizin hizmetine sunacağız parkımız Aksaray’ımıza hayırlı olsun” dedi.
6 Bin metrekare alana kurulan, modern ve farklı görünümüyle ilgi odağı olan parkta oyun alanlarının dışında spor sahaları, survivor parkuru, trambolin ve 500 metre yürüyüş yolu bulunuyor.
Kategoriden Haberler
- Salı 11.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 12.4 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,46% 0,04
-
EURO
50,95% 0,07
-
GRAM ALTIN
6451,53% 0,07
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Zonguldak
31.03.2026
- İMSAK 05:03
- GÜNEŞ 06:31
- ÖĞLE 13:02
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:23
- YATSI 20:45





