Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ile birlikte, İlimiz Müftüsü Cemaleddin Bal´ı ziyaret etti.
Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; ?Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı olarak kurum ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İl Müftümüz Cemaleddin Bal´ı makamında ziyaret ederek, kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Kendilerine ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.
Ziyaret için İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´a, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün´e teşekkür eden İl Müftüsü Cemaleddin Bal ise, ?Cenabı Allah bize Aksaray´a faydalı ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Aksaray güzel bir şehir. İnşallah gönlü güzel insanlarla dolu Aksaray´a elimizden gelen en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız? şeklinde konuştu.Daha sonra İl Müftüsü Cemaleddin Bal, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet´e müftülük binasında yapılan yenilikler ve kurum çalışmalarını yerinde tanıttı.
11073,27%0,94
42,11% 0,05
48,70% 0,65
5391,40% 0,00
8953,99% 1,15
Zonguldak
06.11.2025