Hukukçular Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Av. İlyas İLHAN ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray İHH İnsani Yardım Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Suriye´deki insani drama duyarsız kalmayan Başkan İlhan ve derneğe üye on üç avukatın aralarında oluşturdukları fonu savaş mağduru yetim, kadın, yaşlı başta olmak üzere İHH´nın kolladığı muhtaç insanlara ekmek olarak ulaştırılmak üzere dernek başkanı Önder ÖZKAN´a ileterek İHH´nın faaliyetlerine her fırsatta destek olacaklarını belirtti.
Aksaray İHH Başkanı Önder ÖZKAN ziyaret nedeniyle dernek başkanı Av İlyas İLHAN ve yönetim kuruluna teşekkür etti. ´Suriye için Acil Un´ kampanyasına gösterdikleri duyarlılığın önemine değinen Özkan, dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç herkesten sorumlu olduklarını söyledi. Özkan misafirlere İHH´nın faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi ve Hukukçular Derneği´nin bu anlamlı desteğini STKlar arası dayanışma ruhunu geliştirme, kuruluşların faaliyetlerine katılım ve destek açısından çok önemsediklerini belirtti.
9350,01%0,41
39,36% 0,38
45,59% 0,75
4301,16% -0,62
6934,05% -1,15
Aksaray
17.06.2025