Haluk İpek ten Aksaray’a Modern Stadyum Sözü

Haluk İpek ten Aksaray’a Modern Stadyum Sözü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek beraberinde AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek beraberinde AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Nevzat Palta ve Hüseyin Hüyük ile birlikte Atatürk stadyumunun yerine yapılan 2 Bin 500 kişilik spor salonunda inceleme de bulundu. AK Parti Genel Başkan yardımcısı Haluk İpek, Bu ülke için şimdiye kadar bir çivi dahi çakmayan insanların gelip bu eserlerin önünde açıklama yapmaya hakkı yoktur. Önce bu ülke için bir çivi çaksınlar, sonra açıklamada bulunsunlar. Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, biz bu ülkeye spor salonları da yaptık her şehre stadyumda yapıyoruz. Buradan söz veriyorum. Aksaray’a en modern stadyumu da yine biz yaparız. Stadyum sözünü de buradan veriyorum” dedi.

Spor salonunun yapımı hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Arkan’dan bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek burada yaptığı konuşmada, Aksaray milletvekillerimizin gayreti ile çok ta olması gereken yere Aksaray’ımızın ihtiyacına uygun spor salonu yapılıyor. Şehrin büyümesi ve genişlemesi buradaki stadyumun Aksaray’a yetmeyecek hale gelmiştir. Dolayısıyla Aksaray’ımıza daha büyük bir stadyumun yapılması gerekiyor. Ama bu nüfusa tam arkamızda gördüğümüz gibi bu şekilde ihtiyacı karşılayacak şekilde spor salonunun da yapılması gerekiyordu. Şimdi bizim iktidarımız dönemine baktığımız zaman bugüne kadar yapılmış stadyumlardan çok daha modern ve çok sayıda spor salonları yaptık. Çok sayıda büyük stadyumlar yaptık. Şu anda şehirlerin büyük stadyumlarını yapıyoruz. Hepsi de dünyada örnek gösterilen ve birçok alanda ödül almış stadyumlar yapıyoruz. Dolayısıyla spor salonu bittikten sonra da daha müsait bir yerde stadyum yapacağız. Çünkü bu stadyum şehrin içinde kalmış ve bu stadyumun büyümesi mümkün değil. Dolayısıyla stadyumun büyümesi de mümkün olmayınca, ihtiyacı da karşılaması mümkün olmayınca daha büyük daha güzel daha kompleks stadyumu yapacağız. Peki yapacağımızın teminatı ne? Birçok yere yapmış olduğumuz spor salonları ve stadyumlardır. Birçok spor salonu ve stadyumun açılışlarını Başbakanımız ve Gençlik spor bakanımızla birlikte açtık. Dolayısıyla Aksaray halkı önceki desteğe devam etsinler. Biz milletimizin üzerine yüklediği yükümlülük olarak bu eserleri yaparız.

Şunu da söyleyeyim. Şimdiye kadar hiçbir eser yapmamış, çalışması olmayanların bu yapılan güzel eserlerin önüne gelip te buralarda açıklama yapma hakkı yoktur. Önce bir icraat yapsınlar. Bu ülkeye bir çivi çaksınlar, biz de bunu yaptık diye bir tane eser göstersinler ondan sonra söz söylemeye hakları olsun” dedi. 



Süleyman arısoy
28.05.2015 12:55:32
Öncelikle Haluk ipek beye Katılıyorum.20 trilyonluk bir yatırıma ucube diyen bir ucube aday var.Sporun S sini bilmeyenler bu Tür yatırımları küçümsemeye hakları yoktur.Nevzat beyin bu yatırımda emeği çok büyüktür.Depreme dayanıklı yapılmayan stad`MHP Döneminde yapıldığını unuttular galiba. ayrıca bir çok ilde yapılan stadyumları gösterenler Ak partinin reklamını Yaptıklarının farkında değiller.Onlar konuşur Ak parti yapar

  • Perşembe 17.3 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 14.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.6 ° / 14.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    11012,65%0,39
  • DOLAR

    42,11% 0,07
  • EURO

    48,62% 0,49
  • GRAM ALTIN

    5432,38% 0,76
  • Ç. ALTIN

    8852,40% 0,00

Zonguldak

06.11.2025

  • İMSAK 05:56
  • GÜNEŞ 07:23
  • ÖĞLE 12:41
  • İKİNDİ 15:24
  • AKŞAM 17:50
  • YATSI 19:12
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

NİĞDE PROTOKOLÜNDEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KERVANSARAYI AKSARAY SULTANHANI’NA ZİYARET

NİĞDE’NİN DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU: EMRAH ÖZDEMİR’LE DEĞİŞEN ŞEHİR

Aksaray’ın Yetiştirdiği İş İnsanı Tuğrul Pınardağ Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Aksaray Sağlıkta Güçleniyor: Eski Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Modern Aile Sağlığı Merkezi’ne Dönüştürülüyor

Aksaray Belediyesi’nden Otizm Farkındalığına Yönelik Yeni Eğitim Programı

ASÜ, Ortak Eğitim Programı Kapsamında 45 Firma ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Aksaray’da Silahlı Alacak Verecek Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4