Görevimiz Sona Erdi Diye Kenara Çekilmek Yok

Görevimiz Sona Erdi Diye Kenara Çekilmek Yok

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

AK Parti´nin Aksaray´da kuruluşundan bugüne görev yapan İl Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi. Adeta vefa toplantısı şeklinde geçen buluşmada, yapılacaklar ve yapılması gerekenler istişare edildi. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Hepimiz, bu büyük davanın birer ferdiyiz. Teşkilatlarda bugün için görevimiz sona erdi diye kenara çekilmek yok. Şehrimizi, partimizi ve davamızı yine hep beraber daha ilerilere taşıyacağız? dedi.

Parti binasında düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanvekili Süleyman Canbulut, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile partinin kuruluşundan bu yana görev yapan il başkanları ve yöneticileri katıldı.

Eski ve yeni il yönetim kurulu üyelerinin fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda yapılan değerlendirmelerde ağırlıklı olarak seçim sürecinin önemine değinildi. Aksaray´da bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde en iyi neticeyi almak için yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı.

Teşkilatlardaki tüm görevlerin gelip geçici olduğunun altını çizen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Bu büyük davanın bayrağını sizlerden teslim aldık. Bizler de buralarda emanetçiyiz günü geldiğinde bizden sonraki arkadaşlarımıza emaneti devredeceğiz. Yani görevler gelip geçicidir. Sizlerin tecrübe ve bilgilerinizden her zaman faydalanmayı sürdüreceğiz. Hep beraber bu güzel şehrin daha başarılı, güçlü ve ileride olabilmesi için çalışacağız. Yani görev süreniz şu an için bitti diye kenara çekilmek yok. Partimizi, davamızı ve şehrimizi birlikte yapacağımız çalışmalarla güzel işlere imza atmak istiyoruz inşallah? ifadelerini kullandı.

AK Parti´de görev almış yönetimi ağaç ile özetleyen Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, ?Ağacın dallarına yön vermek için bazen budanır. Yeni gelen dallar daha gür ve güçlü çıkar. Bizim aday değişikliği, başkan değişikliği, kadro değişikliği de o büyüyen ağaç gibidir. Ama bir şeyi unutmamak lazım. Ağaç dalı ile büyür. Ağacı ağaç yapan dallarıdır, gövdesidir, yapraklarıdır, toprağıdır. Hem kökü vardır, hem gövdesi vardır hem de gök yüzünde göğü vardır. Sizler bu teşkilatın köküsünüz. Evren kardeşimiz de bu ağacın artık bir parçası. Sizden aldığı güçle göğe doruğu yükselecek. Bu birlikte olacak. Ağaç dalı ile gürleyecek.? dedi.

Birçok seçim ve referandum yaşadığını dile getiren Aydoğdu, ?Daha önceki gösterdiğimiz başarıların üstüne çıkmak zorundayız. Bu kolay değil. Biz 17 senedir iktidarız. 17 sende Cumhuriyetin ilk yıllarındaki ile kıyaslanabilecek ölçüde toplumda değişiklikler yaptık, atılımlar yaptık. Türkiye´yi Milli İrade yolunda, Milletimizin Demokrasileşmesi yolunda, Milletin kendi mütekkaratına hakimiyet kurduk. Elhamdülillah buda bizim eserimiz. Bugün vatandaşlarımız açık açık fikirlerini bizlere söylüyorsa o bizim inşa ettiğimiz bir güven. Türkiye´de ve Aksaray´da siyasi atmosferi değerlendirdiğimizde muhalefet partiler dahi kabul etti ki Türkiye´nin istikbali, kaderi, sahibi AK Parti´dir. Türkiye AK Parti demektir. Hatta bütün dünyada ki Müslüman ülkelerin kaderi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye´nin bahtı ile bir şekilde artık ilişkili? açıklamasında bulundu.

Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ise, ?Bugün burada benden çok daha kıdemli ve değerli arkadaşlarımız var. Yereldeki siyasetin nabzını tutan ve bu süreçleri yakından takip eden sizlerin fikir ve önerileri kutlu yolumuza ışık tutacaktır. Tecrübelerinizle, bilgi ve birikimlerinizle ilimizdeki hemşehrilerimizin beklentileri nelerdir, nasıl ve ne yöntemlerle karşılanır bunlara ilişkin çözümleri sizlerle üreteceğiz. Şuan halkımızın istek ve önerilerini dinleyip çözümü konusunda not alıyoruz. Aksaray ölçeğindeki bir belediyenin yapabileceği ve hayata geçirebileceği ne varsa hayata geçireceğiz. Tabi bunları yaparken bu işlerin merkezinde yer alan Ankara´daki bürokratlarımızla, milletvekillerimizle her zaman iletişim halinde olacağız. Yerelde önceki İl Başkanlarımızla, Merkez İlçe Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla hep birlikte el ele, gönül gönüle bu süreci birlikte geçireceğiz.? diye konuştu.

                Eski ve yeni il yönetim kurulu üyeleri, teşkilattaki görevleri ve çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişi ile istişarelerde bulundu.



  • Pazar 18.6 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Salı 22.8 ° / 10 ° Güneşli
  • BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Aksaray

04.05.2025

  • İMSAK 04:03
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan bir yıllık icraatlarını anlattı

AA Genel Müdürü Karagöz ”Teknolojiyi ve yapay zekayı etkin şekilde kullanan ajansız.”

TİGAD GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL" BASIN HÜRRİYETİ GAZETECİNİN EKONOMİK ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİNDE"

Aksaray’da Yeni Şehir Mezarlığı Hizmete Açılıyor: Külliye Projesinin Temeli Atılacak

Aksaray'da Motosiklet Kazalarının Önlenmesine Yönelik Jandarmadan Eğitim Seferberliği

Rektör Arıbaş: “Kişisel Veriler Artık Milli Güvenlik Meselesidir”

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
10.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
11.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50