Tarih: 25.07.2021 00:22

GAZETECİLER 24 TEMMUZ DA KÜLTÜRPARK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Basına sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz'da 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen başkanlığında Aksaray'da görev yapan Gazeteciler Aksaray Kültür Park balıklı göl kafe de bir araya gelerek günü kutladılar.

Basın hakkında değerlendirmelerde bulunarak sohbeti derinleştiren Gazeteciler,güne Özel"Bayramınız Kutlu Olsun " yazılı  yaş pasta kestiler.

Basın sektörünün sorunlarını kendi aralarında tartışan medya mensupları, Yerel Gazetelerin tasarruf tedbirleri kapsamına alınmasını kararını, pandemi günlerinde zor günler geçiren basın camiasına darbe olarak nitelendirildi. İktidara gelen partilerin "yerel basını destekleyeceğiz" vaatlerinin boşa çıktığını hatırlatılan buluşmada, basın mensuplarının itibarı artırmak için  mesleki oto kontrolün mecburiyet arz ettiğini ifade ettiler.


Yaz aylarının vaz geçilmesi olan semaver çayı yudumlayan Gazeteciler bir arada olmanın huzuruyla keyifli saatler geçirdiler.

Basın buluşmalarının bayram sonunda daha etkin bir şekilde devam ettirerek soru sorma kültürünü yeniden kazandırmayı arzu eden Gazeteciler yapılacak buluşmalar için umut verdiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —