Festival Coşkusu Renkli Görüntülerle Devam Ediyor

Festival Coşkusu Renkli Görüntülerle Devam Ediyor

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali 7. Gününde de renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.


Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali 7. Gününde de renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.  

Kent meydanında düzenlenen program, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın katılımı ile gerçekleşti.

Vali Ataklı ve Başkan Yazgı, programı halkın arasında izleyerek Aksaray’da bir ilki gerçekleştirmiş oldular.

7.günde mahalli sanatçılar Şirin Alp ve İbrahim Karacan’ın birbirinden güzel konserleriyle devam etti. Sanatçılar Şirin ve Karacan kendilerine özgü davranışları ve sesleriyle meydanı dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir konser verdiler.

Daha sonra sahneye çıkan Devlet Halk Dansları Topluluğu ekibi farklı yörelere özgü dans gösterileriyle izleyicilere muhteşem bir şölen sundular.

Ünlü ses sanatçısı Armağan Elçi, alkışlar arasında çıktığı sahnede söylediği birbirinden güzel türkülerle meydanı dolduran izleyicileri coşturdu. Güzel sesi ve sempatik davranışlarıyla dikkat çeken Elçi, zaman zaman izleyicilerin arasına girerek türkülerini onlarla paylaştı.

Birbirinden güzel, renkli ve coşkulu gösterilerin yer aldığı programda Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, festivale sağladıkları güzel katkılardan dolayı sanatçılara teşekkür ederek plaket verdiler.

Festivalin başladığı ilk günden beri kent meydanında konserleri izleyen ve doyasıya eğlenen vatandaşlar, kendilerine bu güzel imkânları sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: 0
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
EĞİL İLÇESİ MİLLİ VE MİLLETLAR ARASI FİLMLERİN AÇIK PLATOSU OLACAK!!
AKSARAY BELEDİYESİNDEN TOPLU KULLANIM ALANLARINA PERİYODİK TEMİZLİK!!!
GENÇLERDEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DESTEK
Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim
AKSARAY BELEDİYESİNİN KAR VE YAĞMURLA MÜCADELE BAŞARISININ SIRRI GÜÇLENDİRİEN ALT YAPI
AKSARAY’IN CADDE VE SOKAKLARI IŞIL,IŞIL!!!
AKSARAY BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!!
ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDA 150 PERSONEL VE 20 İŞ MAKİNASIYLA FUL ÇALIŞMA!!!
AKSARAY’DA YAPI RUHSATI ALANI 9 AYDA 8.060 ARTIŞLA 303 427 M2 OLDU!!!
500 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK AKSARAY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK KEPÇE VURULDU!!!
AK PARTİ’DE MAHALLİ SEÇİM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YARIN AKŞAM SONA ERİYOR!!!
BELEDİYEDEN “AKSARAY HER MEVSİM BİR BAŞKA GÜZEL”TEMALI PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLARA KIŞLIK BAKIM
ZAFER MİLLET BAHÇESİ HİZMETE AÇILDI!!!
AKASARY BELEDİYESİNDEN KPS’YE GİRECEK ENGELLİLERE ÜCRETSİZ EKSPRES KURS!
ZAFER MİLLET BAHÇESİ BUGÜN AÇILIYOR!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor