Belediye Başkan Adayı Dinçer, Projelerinin Bir Kısmını Açıkladı

Belediye Başkan Adayı Dinçer, Projelerinin Bir Kısmını Açıkladı

Belediye Başkan Adayı Dinçer, Projelerinin Bir Kısmını Açıkladı

            Katıldığı bir programda Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, kentsel dönüşüm, belediye binasının taşınması, sosyal projeler, atık tesislerin ve yeşil alanların artırılması, park alanlarının genişletilmesi gibi Aksaray´ın ufkunu açacak çok önemli projelerinden bir kısmını açıkladı.

            AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile parti teşkilatı çiftçilerle bir araya geldi.

Türkiye´de istikrarı istemeyenlerin bu günlerde yine sahnede olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydoğdu, ?Türkiye´de istiyorlar ki kendi içerisinde ağrısı, sızısı olsun dışarı ile ilgilenemesin. Türkiye iki ayağının üzerinde durmasın istiyorlar. Bu günlerde de buna benzer bir durum yaşıyoruz. Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Malum 15 Temmuz´da doğrudan can evimize kast ettiler. Kim kast ettiyse şuanda kendilerini destekleyen, besleyen ülkelerle oturuyorlar.? dedi.

Tarıma dayalı sanayinin zorunlu olduğunu kaydeden Aydoğdu, ?Tarıma dayalı sanayiyi programımıza alacağız. Şuanda Türkiye´nin gıpta ettiği bir OSB´miz var. Şimdi tıpkı onun gibi tarım ürünlerinin sanayi kanalı ile değerlendirileceği Tarım OSB´si için yer arıyoruz. Ayrıca küçük aile işletmeciliğini de yaşatmak zorundayız. Çünkü onlar olmazsa bizim istikbalimiz olmaz. Türkiye olarak toprağa bağlanmalıyız. Toprakla ilişkimiz azaldı ve unumuzu, şekerimizi ve diğer ürünlerimizi başka yerlerden temin ediyoruz. Kendi ihtiyacımızı tarımdan sağlamamız için bir seferberlik yapmak zorundayız. Çünkü topraktan üretilen her şey çok kıymetlidir. Vatan savunması gibidir. Bir ülke üretimini kendisi yapamıyor ve dışarı bağımlıysa her an sıkıntıya düşmek durumundadır. Küçük aile işletmelerini koruyacağız ancak dünya pazarlarına çıkmamız için büyük tarım işletmelerini de faaliyete geçirmemiz kaçınılmaz.? dedi.

Tarımda girdi fiyatlarının çiftçiler kadar kendilerinin de canını sıktığını aktaran Aydoğdu, ?Bu konuda inşallah çiftçilerimize yönelik bir ferahlama çalışması yapacağız. Ancak mazotu dışardan alıyoruz fiyatını kontrol edemiyoruz, gübreyi de aynı şekilde dışardan alıyoruz. Ne olursa olsun bizde devlet olarak çiftçimizi desteklemek zorundayız. Devlet zararda etse çiftçisini koruyacaktır.? diye konuştu. Milletvekili Aydoğdu konuşmasının sonunda, ?Biz Evren Dinçer kardeşimizi Aksaray´a emanet ediyoruz. Biz kardeşimize güveniyoruz sizde güvenin. Bizde halkımıza güveniyoruz.?

Belediye Başkan adayı Evren Dinçer ise, ?Seçim süresince ziyaret ettiğimiz esnafımıza, vatandaşımıza yapacağımız projelerden bahsediyoruz. Aksaray´ımızın ihtiyaçları neler, beklentileri neler onların araştırması içerisindeyiz. Bir yandan da ilimize neler yaparsak vatandaşımızın gönlünü hoş edebilirizin düşüncesi içerisindeyiz. Bir yandan da yapılan projelere ne eklersek daha güzel olur mücadelesini veriyoruz. Ev toplantılarında, mahalle, esnaf, STK ve şehrimizin ileri gelenlerine yönelik ziyaretlerimizde şehrimizle ilgili istişareler ediyoruz. Aksaray tarım konusunda Türkiye´de iyi bir yerde olduğunu tespit ettik. Ancak Belediye olarak çiftçimizin yanında daha fazla nasıl olabiliriz, daha fazla nasıl destek olabiliriz bunun istişaresini yapıyoruz. Bunu da sektör temsilcileri ile bir araya gelerek değerlendireceğiz.?

Yakın zamanda açıklayacağı projelerden bahseden Dinçer, ?Projelerimizin içerisinde şehrimizin giriş çıkışlarını düzenleyeceğiz, kentsel dönüşüm, belediye binasının taşınması, sosyal projeler, çevreye ilişkin projeler, atık tesislerin ve yeşil alanların artırılması, park alanlarının genişletilmesi. Projelerimizle ilgili daha fazla detayı ileriki günlerde açıklayacağız.? dedi.



  • Cumartesi 14.6 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.6 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.1 ° Güneşli
  • BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Aksaray

03.05.2025

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan bir yıllık icraatlarını anlattı

AA Genel Müdürü Karagöz ”Teknolojiyi ve yapay zekayı etkin şekilde kullanan ajansız.”

TİGAD GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL" BASIN HÜRRİYETİ GAZETECİNİN EKONOMİK ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİNDE"

Aksaray’da Yeni Şehir Mezarlığı Hizmete Açılıyor: Külliye Projesinin Temeli Atılacak

Aksaray'da Motosiklet Kazalarının Önlenmesine Yönelik Jandarmadan Eğitim Seferberliği

Rektör Arıbaş: “Kişisel Veriler Artık Milli Güvenlik Meselesidir”

Aksaray’da Sahipsiz Hayvan Barınağının Duvarları Sanatla Renklendi

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50