BAŞKAN ALTINSOY, İL BAŞKANLARI TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ALTINSOY, İL BAŞKANLARI TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ALTINSOY, İL BAŞKANLARI TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında parti genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde kutlu yürüyüşüne devam ettiğini söyledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ile birlikte Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Altınsoy, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Başkanları Toplantımızı Ankara’da parti genel merkezimizde gerçekleştirdik. Önceki gün ise teşkilat başkanımızın başkanlığında 81 il başkanlarımızla bir araya gelerek, çalışmalarımızı ve yol haritamızı değerlendirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda partimizin kuruluş yıldönümüne, gündemdeki iç ve dış konulara değinerek önemli mesajlar verdi. AK Parti’miz hamdolsun 20. yaşına birçok badireyi birer birer atlatarak ulaştı. Geride bıraktığımız 20 yılın ardından partimiz artık gerek müktesebatıyla, gerekse yetiştirdiği kadrolarla yeni bir safhaya geçmiş durumdadır. 14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 20. yaşında da aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil, tüm İslam âleminin ve gönül coğrafyamızın umudu olmuş ve olmaya da devam etmektedir. AK kadrolar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hizmet etmeye, ilk günkü aşk, inanç ve heyecanla çalışmaya, “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefine aynı ruh ve azimle yürümeye devam edeceğiz inşallah.”

Seçimden seçime değil, her zaman sahada olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini aktaran Altınsoy, “AK Parti Aksaray teşkilatları olarak normalleşme süreci ve meclisin tatile girmesiyle birlikte saha çalışmalarımıza hız vermiştik, bu çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde de artırarak sürdürmeyi planlıyoruz. 2023 seçimlerine kadar önümüzde yaklaşık iki yıllık bir vakit var. Bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili bir şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekillerimizle, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine değindi.



  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 16.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,38% 0,26
  • EURO

    48,74% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4843,18% 0,11
  • Ç. ALTIN

    7935,99% 0,00

Zonguldak

19.09.2025

  • İMSAK 05:04
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:19
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:24
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray Üniversitesi kalite akreditasyon sürecinde çok güçlü bir potansiyele sahip

Dünya 2.’si Şampiyon Sporcu Gülistan Gönen: “Valimize verdiğim sözleri bir bir tuttum”

AKADEMİ AKSARAY ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL KONSER

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziler ve aileleri ile kahvaltı programında buluştu.

Aksaray ÖNDER’den Protokol Ziyaretleri

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 5 3 0 2 5 11
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Alanyaspor 5 2 1 2 2 8
8.Samsunspor 5 2 1 2 1 8
9.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.İstanbul Başakşehir 4 1 1 2 1 5
12.Kasımpaşa 5 1 3 1 -2 4
13.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
14.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
15.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
16.Fatih Karagümrük 5 1 4 0 -7 3
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0