Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim

Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim

Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim

 

    Artvin Faal Gazeteciler Derneği, organizasyonuyla, 25 Kasım 2023 tarihinde, Artvin Öğretmenevi eğitim salonunda İnternet Haberciliği, SEO ve Etkin Sosyal Medya Yönetimi konusunda eğitim düzenlendi.

    Ordu Üniversitesi öğretim üyesi ve ICAM NETWORK Genel Yayın Yönetmeni ve Baş Editörü Dr. Ahmet Fidan tarafından verilen Eğitim, Sayfa Veri Tabanı Yönetimi, Sosyal Medya Yönetim Sistemleri, Kurum Kimliği İmaj Yönetimi ve Lansmanı, İçerik Oluşturma Teknikleri ve SEO yönetimi, Bilinçli ve Etkin çevrimiçi medya yönetimi konularında gerçekleşti.

    25 Kasım 2023 tarihinde Artvinli ve çevre illerden katılan 25 gazeteci için düzenlenen eğitim, önce iki gün olarak organize edilse de, daha sonra muhtemel hava koşulları nedeniyle sorun yaşamamak için, bir güne indirildi.

    Sabah 09.30 da başlayan ve kayıt sertifikasyon ve uygulama dahil 4 oturumla toplamda, 7 saat süren programı organize eden, Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Yaşar KARS, Yönetim kurulu Üyesi TİGAD Artvin İl Temsilcisi Hatice Nur ERSÖZ açılış konuşmalarında, interaktif uygulamaları olan yüz yüze gerçekleşen bu sertifikalı eğitimin kendi kategorisinde bir ilk olduğunu, bu eğitimle Türkiye’ye bu noktada çığır açmak istediklerini belirttiler. ERSÖZ, bu programla, Anadolu medyası için çevrimiçi dijital medya ve neomedya (yeni medya) kapsamında harika bir girişim başlatılmış oluyoruz dedi.

Dr. Ahmet Fidan eğitimde, kategorik ve sistematik açıdan yayıncılık, Mono, İnter, Multi, Trans ve Kros Disipliner açıdan yayıncılığın türlerini, Google’ın isterleri, Site Haritalarının önemi, Mobil Uyumluluk Modu ve Optimizasyonu, Meta Tegleri ve Uyumu konularını işledi. Fidan, medyanın özgür olabilmesinin tek yolunun, bu konuya emek vermek olduğunu ifade etti.

     Eğitim sonunda, AFGAD Başkanı ve Yaşar KARS, Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet FİDAN ve İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim üyesi, ICAM Network Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Pelin KARAÇAR tarafından, eğitime katılanlara sertifika verildi.

 

 

 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAY BELEDİYESİNDEN TOPLU KULLANIM ALANLARINA PERİYODİK TEMİZLİK!!!
GENÇLERDEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DESTEK
Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim
AKSARAY BELEDİYESİNİN KAR VE YAĞMURLA MÜCADELE BAŞARISININ SIRRI GÜÇLENDİRİEN ALT YAPI
AKSARAY’IN CADDE VE SOKAKLARI IŞIL,IŞIL!!!
AKSARAY BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!!
ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDA 150 PERSONEL VE 20 İŞ MAKİNASIYLA FUL ÇALIŞMA!!!
AKSARAY’DA YAPI RUHSATI ALANI 9 AYDA 8.060 ARTIŞLA 303 427 M2 OLDU!!!
500 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK AKSARAY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK KEPÇE VURULDU!!!
AK PARTİ’DE MAHALLİ SEÇİM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YARIN AKŞAM SONA ERİYOR!!!
BELEDİYEDEN “AKSARAY HER MEVSİM BİR BAŞKA GÜZEL”TEMALI PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLARA KIŞLIK BAKIM
ZAFER MİLLET BAHÇESİ HİZMETE AÇILDI!!!
AKASARY BELEDİYESİNDEN KPS’YE GİRECEK ENGELLİLERE ÜCRETSİZ EKSPRES KURS!
ZAFER MİLLET BAHÇESİ BUGÜN AÇILIYOR!
Aksaray Belediyesinden okullar arası PİLLER ATIK OLMASIN” Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor