Aksaray'da İnşaat İşçisi İki Arkadaş Tartıştı ve Biri Diğerinin aracını kurşunladı

Aksaray

Aksaray'da İnşaat İşçisi İki Arkadaş Tartıştı ve Biri Diğerinin aracını kurşunladı

Aksaray’ın Hashas mahallesinde inşaattaki anlaşmazlık, telefonda sözlü tartışmanın ardından pompalı tüfekle saldırıyla sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre, olay inşaata çalışan iki kişi arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucunda gerçekleşti.

Olay, Fatih C. (30) ile Erhan O. arasında telefonda başlayan bir tartışma ile başladı. İddiaya göre, aynı firmada çalışan iki işçi, iş nedeniyle telefonla tartıştı. Tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Fatih C., pompalı tüfekle olay yerine geldi ve Erhan O.’ya ait 68 HU 121 plakalı hafif ticari araca ateş açtı. Saldırının ardından kısa sürede olay yerinden kaçan saldırgan, polisin radarına takıldı.

Saldırıya uğrayan araç sahibi Erhan O., hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım talep etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Erhan O. yaptığı açıklamada, “Aynı firma olarak çalışıyoruz biz burada biz kolon kaynakçısıyız. İç tesisatları yapan arkadaşın bir tanesi aradık yukarıda üç tane ağız değiştirecek. Telefonda bana burası düzelmeli, yaptığımı bozmayın gibi emrivaki konuşuyor. Bende kötü bir söz kullandım. Ben bunu yapmıyorum başta söyledim yap diyerek konuştu. Arkadaş geldi ilk önce girdi, ben kendimi savunmak için boru vardı. Arabada silah var. Kendimi savunmak zorundayım ben, elimdeki ile vurdum arkadaş daha sonra arabayı bu hale getirdi. Saçma izleri burada belli oluyor.” dedi. Araçta yapılan incelemelerde, saldırının izleri net bir şekilde görüldü.



  • Perşembe 28.5 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Cuma 30.2 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 29.6 ° / 15.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9196,13%-1,54
  • DOLAR

    39,53% 0,06
  • EURO

    45,46% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4292,05% 0,27
  • Ç. ALTIN

    6942,99% 0,00

Aksaray

19.06.2025

  • İMSAK 03:23
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:17
  • YATSI 21:59
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

İŞKUR’dan Aksaray’da 200 Kişilik İstihdam Desteği

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR, BASINLA BULUŞTU

Şampiyon sporcudan Vali Kumbuzoğlu’na Ziyaret

TÜBİTAK Türkiye İkincileri Vali Kumbuzoğlu’nu Ziyaret Etti

Prof. Dr. Melihan Ünlü Aksaray Üniversitesini Polonya’da temsil etti

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’tan Hayırsever Yalçın Kulak’a Teşekkür Plaketi