AKSARAY YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK”

AKSARAY YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK”

AKSARAY YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK”

AK Parti Aksaray İl teşkilatı, yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ederken, Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Yerel Seçim sürecine dair yaptığı açıklamada, “Durmak Yok Yola Devam" anlayışı ile 31 Mart zaferi için hep birlikte çalışacak, yeniden tarih yazacağız. Türkiye Yüzyılı şehirleri için, gerçek belediyecilik için, bugün ve her zaman hazırız kararlıyız.”

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından ara vermeden saha çalışmalarına başladıklarını anımsatan İl Başkanı Aktürk, “AK Parti’de bir seçim bittiğinde diğer seçim hazırlıkları başlar. Bu hem genel merkezde böyledir hem de il, ilçe ve beldelerde. Hamdolsun göreve geldiğimiz günden beri sahadayız. Merkez İlçemiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz her zaman vatandaşımızın yanında ve sorunlara çözüm arıyorlar” dedi.

Yerel seçimlerde şehir genelinde zafer elde etmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Aktürk, “Şehrimizin merkez, ilçe ve beldeleriyle tamamını AK Belediyecilikle buluşturma arzusundayız. Belediye Başkanımız aynı zamanda AK Parti Belediye Başkan adayımız Dr. Evren Dinçer ve teşkilatımızın tüm kademeleri ile çalışmalarımıza hız verdik. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız samimiyetle bizleri karşılıyor. Onların desteği, güzel temennileri çalışmalarımıza güç veriyor. Tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Aksaray tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 31 Mart 2024 yerel seçimlerine dikkat çeken Aktürk, “Aksaray tarihindeki en kritik seçimlere tüm kademelerimizle hazırız ve kararlıyız. Ana kademe teşkilatlarımız, gençlik ve kadın kollarımız ve mahalle temsilcilerimizle birlikte hepimiz kurumsal olarak iyi bir organizasyonla çalışıyoruz. Bunun yanında geçmişte teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış ya da bu davaya gönül vermiş tüm kardeşlerimiz saha çalışmalarımıza destek veriyor. Unutmayalım ki, kişiler gelip geçicidir, ancak davamız kalıcıdır. Gayemiz şahıslar değil, şahıslarda tezahür eden halka hizmettir. Biz koltuklara değil hizmete talip olan bir Genel Başkan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatları olarak halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun bilinci ile çalışıyoruz” dedi.

İlçe ve beldeler için adaylık sürecinin devam ettiğini de aktaran Aktürk, “Aday olduklarını açıklayan bir birlerinden değerli isimler var. Meclis üyesi olmak için çalışan arkadaşlarımız var. Biz seçim bölgelerinin tamamında iddialıyız. Biz Aksaray’ımızın tamamını AK Belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz. Şu an için hiçbir seçim bölgesinde adaylarımız net değil, kimseye verilmiş bir söz de yok. Adaylık süreci ile ilgili çalışmalar gerek İl Başkanlığımız, gerekse AK Parti Genel merkezimiz nezdinde devam etmektedir. Komisyon çalışmaları neticesinde adayımız belirlenecektir. Bizim tek derdimiz en ideal aday tespitlerini yaparak şehrimizde büyük bir zafer kazanmak. Partimiz adına açıklama yapmaya yetkili makamlar haricinde, yapılan asılsız açıklamalara itibar edilmemesini rica ederim.”
 



  • Perşembe 17.3 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 14.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.6 ° / 14.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    11022,84%0,48
  • DOLAR

    42,12% 0,07
  • EURO

    48,59% 0,43
  • GRAM ALTIN

    5427,90% 0,68
  • Ç. ALTIN

    8918,01% 0,76

Zonguldak

06.11.2025

  • İMSAK 05:56
  • GÜNEŞ 07:23
  • ÖĞLE 12:41
  • İKİNDİ 15:24
  • AKŞAM 17:50
  • YATSI 19:12
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

NİĞDE PROTOKOLÜNDEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KERVANSARAYI AKSARAY SULTANHANI’NA ZİYARET

NİĞDE’NİN DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU: EMRAH ÖZDEMİR’LE DEĞİŞEN ŞEHİR

Aksaray’ın Yetiştirdiği İş İnsanı Tuğrul Pınardağ Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Aksaray Sağlıkta Güçleniyor: Eski Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Modern Aile Sağlığı Merkezi’ne Dönüştürülüyor

Aksaray Belediyesi’nden Otizm Farkındalığına Yönelik Yeni Eğitim Programı

ASÜ, Ortak Eğitim Programı Kapsamında 45 Firma ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Aksaray’da Silahlı Alacak Verecek Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4