Aksaray Ülkü ocaklarından yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi. Aksaray Ülkü Ocakları Üniversite Birimimizin düzenlemiş olduğu "Neşet Ertaş´ı Anma Günü" programını gerçekleştirdik.
Programımız Üniversite Birim Başkanımız Kubilay Şahin´in konuşması ile başladı. Konuşmasını Aksaray Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Sercan Belgemen´e Üniversite Birimi adına vermiş olduğu hediyesiyle sonlandırdı.
Programımız program sunucumuz teşkilat mensubu arkadaşımız Ramazan Tahir Aydın´ın mükemmel "Neşet Ertaş" şarkılarının tanıtımı ve teşkilat mensubu diğer arkadaşımız Hasan Fehmi Donar´ın "Neşet Ertaş" şarkılarını seslendirmesi ile devam etti.Programımıza Azerbaycan´lı üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın dans gösterisi büyük bir güzellik kattı.
Programımız Grup Ahval´in "Büyük Üstad Neşet Ertaş´ın" en güzel seçme şarkılarının seslendirmesi ile son buldu.
Programımıza katılım gösteren Dr.Rıfkı Karabatak´a , Üniversite Öğrencilerimize, çok değerli misafirlerimize ve emeğini esirgemeyen Teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
9167,58%0,98
38,54% 0,33
43,62% 0,20
4016,84% 0,33
6526,84% 0,67
Aksaray
03.05.2025