Aksaray Belediye Başkanı Dr Evren Dinçer’den Ramazan Ayı Mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Dr Evren Dinçer’den Ramazan Ayı Mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Dr Evren Dinçer’den Ramazan Ayı Mesajı

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. 

Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Ülke olarak son günlerde yaşadığımız önce deprem ardından sel gibi felaketler içimizde büyük bir burukluk oluşturmuştu. Binlerce vatandaşımızı afetlerde kaybetmenin hüznünü yaşadığımız günlerde gelen mübarek Ramazan’ı Şerif-in hep birlikte manevi huzurunu yaşayacağız. Şehrimizde ve deprem bölgesinde ramazan ayını en güzel şekilde idrak etmek için birçok sosyal ve kültürel organizasyonlar planladık. Ülke olarak yaşadığımız bütün bu afetlerden sonra tüm Müslümanlara bir nimet olarak gönderilen Ramazan ayının acılarımızı sarmaya vesile olacağına inanıyorum.

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Ramazan’ın tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, sevdiklerimizle bir arada sağlık ve sıhhat dolu bir bayrama ulaşmamızı temenni ediyorum.’’ Dedi. 



  • Perşembe 28.5 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Cuma 30.2 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 29.6 ° / 15.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9196,13%-1,54
  • DOLAR

    39,51% 0,10
  • EURO

    45,33% -0,13
  • GRAM ALTIN

    4278,76% -0,51
  • Ç. ALTIN

    6942,99% 0,20

Aksaray

19.06.2025

  • İMSAK 03:23
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:17
  • YATSI 21:59
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

İŞKUR’dan Aksaray’da 200 Kişilik İstihdam Desteği

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR, BASINLA BULUŞTU

Şampiyon sporcudan Vali Kumbuzoğlu’na Ziyaret

TÜBİTAK Türkiye İkincileri Vali Kumbuzoğlu’nu Ziyaret Etti

Prof. Dr. Melihan Ünlü Aksaray Üniversitesini Polonya’da temsil etti

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’tan Hayırsever Yalçın Kulak’a Teşekkür Plaketi