AKP Seçim yapmakta zorlanıyor (!) PKK` mı-HDP` mi `

AKP Seçim yapmakta zorlanıyor (!) PKK` mı-HDP` mi `

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S. Altınsoy yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi.

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S. Altınsoy yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi. Yazıklar olsun ! Devletin imkanları ile Milletimize zulüm çektirenlere yazıklar olsun !

301 canımızı , mezar olarak yüreklerimize gömdüğümüz , Milletçe hüzne ve yasa büründüğümüz günler. Acımızı nasıl ifade edeceğimizi bilemediğimiz günler. Acımızı bile yaşatmayanlara yazıklar olsun.

Öyle bir Başbakanla karşı karşıyayız ki , Soma’ya yaptığı taziye ziyaretinde bile ‘’İsrail d…Niye kaçıyorsun lan’’ deyip acılı bir madenciyi yumrukluyor.Müşaviri , Polis’in tuttuğu Vatandaşımızı tekme tokat dövüyor.

Hükümet sözcülerinin yaptığı açıklamalar bile yürekleri dağlıyor.Milletle  dalga geçercesine özür dilemek biryana adeta yağ gibi üste çıkıyorlar.

Soma faciasını ‘’Ölüm insanların fıtratın da vardır’’ gibi bir beyanla izah etmeye çalışmak neyin nesidir? Allah’a hamdüsenalar olsun ki hepimiz bir gün Hakk’ın Rahmetine kavuşacağız da, binlerce polisle gezenler, Onların korumasında madenciyi evire çevire dövenler ölümü tatmayacak mı?

Anlaşılan odur ki bu faciayı da yandaş maden sahiplerine  hesap sormadan , sadece bir-iki müdürü hapse tıkarak geçiştirecekler.

Sayın Başbakan , Genelkurmay Başkanı ve yanındakiler Efes-2014 tatbikatını dikkatle izliyorlar.Bütün kara,deniz ,hava birliklerimiz tatbikatta başarı ile hedeflerini vuruyorlar.Bizler de Millet olarak Silahlı Kuvvetlerimiz ile gurur duyuyoruz.

Ancak , özellikle Diyarbakır’da çocukları PKK tarafında kaçırılan annelerin eylem yaptığı günlerde , Bingöl-Diyarbakır ve  Lice-Muş yolları  6 gün PKK tarafından kapatıldı. Başbakanımız dan ses yok ! Akıllara zara bir hal. Anlayamıyoruz , Sayın Başbakan nerdesiniz ? Yada umurunuzda mı değil ? Neden bir açıklama yapmıyor sunuz ?

Çocuklar terör örgütü tarafından kaçırılmış , acılı anneleri kan kusuyor. Çocuklarını kurtarması için artık eylem yaparak seslerini duyuruyorlar.Eylem yapmalarına gerek var mı? Güvenlik güçlerimizin görevi değil mi , terör örgütünün kaçırdığı çocukları kurtarmak? Ama Sayın Başbakan HDP  yi göreve çağırıyor .HDP İl ve İlçe Başkanları , Genel Başkanı ‘’efendim PKK açılım sürecinin unutulduğu endişesine kapıldı.Bu yüzden yapıyor.Bizde 18 yaşından küçük çocukların kaçırılmasına karşıyız PKK ile görüşeceğiz’’.

Bingöl-Diyarbakır ve Lice-Muş yolları PKK tarafından kapatılıyor. Diyarbakır  Vali’si 6 gün operasyona izin vermiyor.Kapatılan yolların 100 metre ilerisinde Jandarma özel harekat timleri bekliyor.Operasyon yok !

Sayın Başbakan’dan tık olmadığı gibi kimse bir açıklama yapmıyor. Aslında aylardır pkk yol kontrolü yapıp , kimlik ve ruhsat sorguluyor.Nerede kahraman ordumuz? Kimler engel oluyor görevlerini yapmalarına?

Sayın Başbakan’ın cevaplamasını istediğimiz sorular var.Eğer lütfederlerse ;

-PKK tarafından kaçırılan çocukları kurtarmak HDP’nin görevi midir?

-HDP bunu görev addetmezse çocuklar için annelerine , ‘’bu bölgede kaçırılmak fıtralarında var ‘’  mı denilecektir ?

-PKK tarafından kapatılan yolların Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında olduğunu biliyor musunuz?

-Diyarbakır Valisi , neden 6 gün operasyon izni vermemiştir?

-Silahlı Kuvvetlerimizi , sadece tatbikatlarda mı görevlendireceksiniz?

-Diyarbakır’a geçmiş olsun ziyareti yapacak mısınız?

-Bu ziyaretinizde Müşaviriniz Yusuf Yerkel yanınızda bulunacak mı?

-Yol kapatan PKK’lıyı , Müşaviriniz Yusuf Yerkel , eğer cesaret edebilirse tekme tokat dövecek mi?

-Şahsınız , yol kapatan PKK’lılardan birini , markete sıkıştırıp ‘’İsrail d…Niye kaçıyorsun lan’’ deyip , yumruklayacak mısınız?

Allah , Milletimizi ; zulüm edenlerden , PKK-HDP ikilisine peşkeş çekenlerden , korusun! Bizler Millet olarak çok sancılı , sıkıntılı günler atlattık.Kimse zannetmesin ki , bu yapılanlar yanlarına kalır ! Umudumuz , Türk Milleti bir gün gereğini yapacak ve  kaderini kimlere teslim ettiğini anlayacaktır.

Dua ile kalın… 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 18.6 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Salı 22.8 ° / 10 ° Güneşli
  • BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Aksaray

04.05.2025

  • İMSAK 04:03
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi'ne SPORAK’tan 2 Yıllık Akreditasyon

Aksarayspor’un Şampiyonluk Hayali Son Haftada Yıkıldı

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan bir yıllık icraatlarını anlattı

AA Genel Müdürü Karagöz ”Teknolojiyi ve yapay zekayı etkin şekilde kullanan ajansız.”

TİGAD GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL" BASIN HÜRRİYETİ GAZETECİNİN EKONOMİK ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİNDE"

Aksaray’da Yeni Şehir Mezarlığı Hizmete Açılıyor: Külliye Projesinin Temeli Atılacak

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
10.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
11.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50