Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı İçin Karşılama Töreni Yapıldı

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı İçin Karşılama Töreni Yapıldı

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Ak Parti Aksaray Belediye Başkanı İçin Karşılama Töreni Yapıldı.Törende İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkanı Adayı Evren Dinçer birer konuşma yaptı.İl Başkanı Hüseyin Altınsoy şunları söyledi.Değerli Aksaraylı hemşerilerim,Öncelikle Kuruluşundan bu güne kadar partimize gönül vermiş, sandık müşahidinden, mahalle, köy, belde, ilçe ve il yönetim kurullarında görev almış, gerek meclis üyesi, gerekse belediye başkanı olarak aziz milletimize hizmet bayrağını taşımada yarışan, partimize, ilimize hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma minnet ve teşekkürlerimi iletiyorum.

 2019 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler seçimleri için Belde, İlçe ve İl Belediye Başkanlığı için partimize birbirinden değerli birçok dava arkadaşımız başvuruda bulundu.İl, İlçe ve Beldelerimiz için birçok belediye başkan adayının çıkması aslında AK Parti´nin zenginliğidir. Bu durum insanların AK Parti´nin hizmet edeceğine inanıp güveniyor olması demektir.Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleri ile Aksaray Belediye Başkanı Adayımız Evren Dinçer kardeşimiz olmuştur.Yakın zamanda belirlenecek olan İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızın arkasında hep birlikte duracağız ve yoğun şekilde çalışarak gelecek 4 ayda AK Parti´nin bayrağını en yükseklere dikeceğiz.

 Biz yumruk gibi bir bütünüz. Ülkemiz ve şehrimiz bizden hizmet bekliyor. Türkiye´yi çökertmek için dünya gözünü Türkiye´ye dikmiş, Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ı takip ediyorlar. Biz buradan haykırıyoruz, Aksaray ve Türkiye diz çökmeyecek, Cumhurbaşkanımızın arkasında AK kadrolarla dimdik duracağız. Allah´ın izniyle köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle hizmetlere devam edeceğiz. Bizim aşkımız, hizmetimiz pazara kadar değil, mezara kadardır.1994 yılında başlayan yerel yönetim belediyecilik anlayışı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın elinde İstanbul´da hayat buldu. 2002´de başlayan AK Parti iktidarı ve akabinde 2004´te de yerel yönetim seçimleriyle hakikaten Türkiye´de yerel yönetimlerde çağ atlatıldı.Cumhurbaşkanımız, Evren Dinçer kardeşimizi sizlere emanet etti. Bizler bu emanete sahip çıkacak ve 31 Mart akşamı Aksaray´ın Şehrül Emini olarak seçeceğiz inşallah.

Milletvekillerimizle, İl yönetim kurulu, Merkez ilçe yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha büyük hizmetler yapabilmek için yeni projeler ve yatırımlarla Aksaray´lı hemşerilerimize hizmet adına gayret göstereceğiz.Kimsenin inancına, kıyafetine, ırkına, rengine, siyasi kanaatine, felsefesine bakmayacağız. ´İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ anlayışı içinde hareket edeceğiz. İnsana değer verme anlayışı içinde tüm kardeşlerimizi kucaklayacağız. Onların derdi ile dertlenip, sevinci ile coşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Bizde kibir olmayacak. Kimsesizin kimsesi olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız´ın ´Sizden rekor bekliyoruz´ talimatıyla çalışacağız, tüm teşkilatlarımızla gayret göstereceğiz. Bundan sonra daha fazla çalışıp, gönüllerde taht kuracağız.

 Sayın Cumhurbaşkanı´mızın ´gönül belediyeciliği´ talimatını en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayacağız.Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. İlçe ve Belde Belediye başkanları belirlendikten sonra ´Bismillah´ diyerek Aksaray´dan hiç umulmadık bir özel sonuç alacağız. AK kadro burada, ekip burada.İnşallah gayretli çalışmalarımızla, samimiyetimizle, dürüstlüğümüzle, mütevaziliğimizle, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın yoğun çalışmasıyla 31 Mart 2019 seçimlerinde ipi göğüsleyen biz olacağız,Ben burada yaptığı hizmetlerden dolayı Haluk Başkan´a teşekkür ederken, Evren Başkanımıza da şimdiden görevinin hayırlı olmasını diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam.



  • Cuma 14.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.6 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Pazar 18.9 ° / 14.9 ° Güneşli
  • BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,10% 0,03
  • EURO

    48,72% 0,71
  • GRAM ALTIN

    5393,98% 0,05
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

Zonguldak

07.11.2025

  • İMSAK 05:57
  • GÜNEŞ 07:25
  • ÖĞLE 12:42
  • İKİNDİ 15:23
  • AKŞAM 17:49
  • YATSI 19:11
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

NİĞDE PROTOKOLÜNDEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KERVANSARAYI AKSARAY SULTANHANI’NA ZİYARET

NİĞDE’NİN DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU: EMRAH ÖZDEMİR’LE DEĞİŞEN ŞEHİR

Aksaray’ın Yetiştirdiği İş İnsanı Tuğrul Pınardağ Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Aksaray Sağlıkta Güçleniyor: Eski Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Modern Aile Sağlığı Merkezi’ne Dönüştürülüyor

Aksaray Belediyesi’nden Otizm Farkındalığına Yönelik Yeni Eğitim Programı

ASÜ, Ortak Eğitim Programı Kapsamında 45 Firma ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Aksaray’da Silahlı Alacak Verecek Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4