Başlık
Ak parti 18. Dönem Siyaset Akademisi Ön Kayıtları Başladı
Ak parti 18. Dönem Siyaset Akademisi Ön Kayıtları Başladı
Ak Partinin siyaset dünyasına kazandırdığı ?Siyaset Akademisi? şubat ayında yeniden başlayacak. Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından başlatılan Siyaset Akademisi alanı ile ilgili derslerin ilimizde de başlayacağını belirten Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 18. dönem Siyaset Akademisine ilişkin önemli bilgiler verdi.
Siyaset Akademisinin Ak Partinin Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütüldüğünü ileten Başkan Altınsoy, ?Geniş kapsamlı faaliyetlerimizden biri olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin partimizle olan bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirileceği Türkiye genelinde teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetimizdir.
Siyaset Akademisi herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Türkiye vatandaşlarının gelebileceği Türkiye´nin şekillenmesinde etkin rol üstlenebilmek hem de kültürel donanımı artırmak amacıyla genel merkezimiz tarafından organize edilmektedir. İlimizde başlayacak olan 18. Dönem Siyaset Akademisi ön kayıt işlemleri 08 Ocak itibariyle başladı. 19 Ocak 2018 tarihinde sona erecek. Başvuru yapmak isteyen 18 yaş üstü vatandaşlarımızın bu tarihe kadar il başkanlığımıza bireysel başvuru yapmaları gerekmektedir. Katılımcılarımız detaylı bilgi için www.siyasetakademisi.org internet sitemizi ziyaret edebilirler.? İfadelerine yer verdi.
Kategoriden Haberler
- Salı 11.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 12.4 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 11.8 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,46% 0,06
-
EURO
50,97% 0,13
-
GRAM ALTIN
6521,91% 1,16
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Zonguldak
31.03.2026
- İMSAK 05:03
- GÜNEŞ 06:31
- ÖĞLE 13:02
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:23
- YATSI 20:45





