Menü Aksaray Olay | Aksaray Olayları | aksaray haber | aksaray haberleri | son dakika aksaray haberleri |aksaray68|68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri | Aksaray Haber | son dakika aksaray haberleri | aksaray68haber | aksaray gazetesi
Tarih: 18.11.2023 01:33
DİKKAT!!!  AFAD’DAN AKSARAY VE BÖLGE İÇİN  CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN SARI TURUNCU ALARM!!!

DİKKAT!!! AFAD’DAN AKSARAY VE BÖLGE İÇİN CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN SARI TURUNCU ALARM!!!

Facebook Twitter Linked-in

   AFAD 'tan Meteoroloji verilerine dayanılarak yapılan uyarıda bugün şiddetli rüzgar olacağı belirtildi.

  Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

18.11.2023 Cumartesi Saat:11.00 ile 19.11.2023 Pazar günü saat 03.00 arasında beklenen tam ve kuvvetli fırtınanın etkisinin azaltılması için vatandaşlar ve ilgililer  için gerekli tedbirlerin alınması için bilgilendirme yapıldı.

   Vatandaşlara Aksaray Valiliği tarafından kamuya açık olarak yapılan açıklamanın yanında ayrıca cep telefonu mesajlarıyla da konun önemi anlatıldı.

 Mesajlar ve Valilik tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada;

  meteorolojik değerlendirmelere göre; 18.11.2023 Cumartesi iç Ege, Akdeniz bölgesinin geneli, Güneydoğu Anadolu'nun batisi ve İÇ Anadolu'nun güney ve doğusunda rüzgârların güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına (50-80 km/saat), Toroslar ve İç Anadolu'nun doğusunda yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) seklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve baca gazi zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemle duyurulur.." denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —